• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Připojení do hry
Notebook, Acer
Operační systém: Windows 8 (8.1)
Verze hry: Non-steam
Problém:
Instalace hry proběhne bez problému, hru spustím taky v pořádku, Hra s botama běží taky. problém nastává když se chci připojit k nějakému serveru. Ať zkouším jakýkoliv server, nereaguje. Do favorites se přidá, ale nejde spustit (spouštění přes konzoli taky neběží). "SERVER IS NOT RESPODING": Jako kdyby mi v tom přístupu bránila jiná aplikace, či firewall. Firewall jsem zkusil vypnout, nastavit vyjímku, podle youtube fix tutoriálů pro win 8 jsem zkoušel různě přenastavovat. Stále mi to píše Server is not respoding. Není to klientem, zkoušel jsem více různých instalací, ale dělá mi to u všech. prosím o radu..
http://screenshot.cz/0YIYQ/
Operační systém: Windows 8 (8.1)
Verze hry: Non-steam
Problém:
Instalace hry proběhne bez problému, hru spustím taky v pořádku, Hra s botama běží taky. problém nastává když se chci připojit k nějakému serveru. Ať zkouším jakýkoliv server, nereaguje. Do favorites se přidá, ale nejde spustit (spouštění přes konzoli taky neběží). "SERVER IS NOT RESPODING": Jako kdyby mi v tom přístupu bránila jiná aplikace, či firewall. Firewall jsem zkusil vypnout, nastavit vyjímku, podle youtube fix tutoriálů pro win 8 jsem zkoušel různě přenastavovat. Stále mi to píše Server is not respoding. Není to klientem, zkoušel jsem více různých instalací, ale dělá mi to u všech. prosím o radu..
http://screenshot.cz/0YIYQ/
- witnesss
- Kolemjdoucí
[vyřešeno] Připojení do hry
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Připojení do hry
Ahoj, stáhni si tenhle soubor a vlož ho do složky platform\config, kde máš nainstalované CS.
Příklad: C:\Program Files\Counter Strike 1.6\platform\config
Ten soubor tam už budeš mít se stejným názvem, takže ho tam vložíš a dáš přepsat a nahradit nebo něco v tomhle smyslu....
Pak na něj klikneš pravým, dáš vlastnosti a dole zaškrtneš atribut Jen pro čtení
Příklad: C:\Program Files\Counter Strike 1.6\platform\config
Ten soubor tam už budeš mít se stejným názvem, takže ho tam vložíš a dáš přepsat a nahradit nebo něco v tomhle smyslu....
Pak na něj klikneš pravým, dáš vlastnosti a dole zaškrtneš atribut Jen pro čtení

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
Re: [Řeší se] Připojení do hry
Teď se mi pro změnu nezapíná CSko.. mám dokonce i stejnou cestu k souborům, jelikož mám instalaci od kotelny, která to má takhle přednastavený.. ale nechce se mi spustit CSko..
- witnesss
- Kolemjdoucí
Vidíš to, kdybys měl stažený CS od nás, takovýhle problémy bys řešit nemusel...
Stáhneš >>>ZDE<<<
Udělej znovu to samé, teď je ten soubor zase o trošku jiný... http://leteckaposta.cz/993899219

Udělej znovu to samé, teď je ten soubor zase o trošku jiný... http://leteckaposta.cz/993899219

-
Pustilo se mi na po 50, ale stále nefunkčně, stále žádná odezva..
- witnesss
- Kolemjdoucí
To bohužel není pravda, u klienta od vás mi to dělá taky.. zkusil jsem již více než 4 různý klienty
- witnesss
- Kolemjdoucí
Odinstaloval jsem kotelnu, nainstaloval vašeho klienta.. u kterého je stejný problém.. dal jsem do něj nažehlit oba soubory co jsi poslal, ani jeden nefunguje :/
- witnesss
- Kolemjdoucí
V tom případě nebude problém v CSku samotném, nýbrž někde ve tvém PC. Zkus napsat do poradny nebo na našem TS kontaktovat nějakého PC supporta, třeba ti ten problém pomohou vyřešit oni...

-
• Stránka 1 z 1