• Stránka 1 z 1
Windows brana firewall
Nazdar Chlapi, potřeboval bych poradit se zapnutím brány firewall ..
Není to jen tak něco normálního, nejsem snad tak blbý no to, abych nedokázal jít do ovládacího panelu a zapnout to, ale když to udělám, prostě to nefunguje .. Netuším čím to je, zkoušel jsem ten Fix program od Microsoftu apod, ale nic.. netuším čím to je, ale mám pocit, že se mi to už jednou stalo, ale to jsem musel celej windows přeinstalovat.. díky za rady..
Screen pokud by někdo potřeboval: http://ctrlv.cz/7xKF
Není to jen tak něco normálního, nejsem snad tak blbý no to, abych nedokázal jít do ovládacího panelu a zapnout to, ale když to udělám, prostě to nefunguje .. Netuším čím to je, zkoušel jsem ten Fix program od Microsoftu apod, ale nic.. netuším čím to je, ale mám pocit, že se mi to už jednou stalo, ale to jsem musel celej windows přeinstalovat.. díky za rady..
Screen pokud by někdo potřeboval: http://ctrlv.cz/7xKF
Former Mr. Olympia, Conan, Terminator, and Governor of California. I killed the Predator. I told you I'd be back.
-
Kolomaza - Pokročilý
Windows brana firewall
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Windows brana firewall
Ahoj, mel jsem s tim kdysi problem a na vine byl antivirus, ktery branil Firewallu v zapnuti. Zkus se trochu povrtat v nastaveni a pokud nepujde nic tak si udelej zalohu a reinstall win. Ale to az uplne jako posledni moznost.
LEGENDA GAMESITES
-
WEYN - Profesionál
Zdravím.
Pro začátek jdi do kolonky Start - Spustit a zde napiš : ''services.msc'' (bez uvozovek) - Následně se ti otevřou Služby, kde si najdeš Bránu Windows Firewall - Typ spouštění dáš Automaticky (Pravděpodobně tam budeš mít Zakázáno) a poté spustíš.
Přeji hezký den.
Pro začátek jdi do kolonky Start - Spustit a zde napiš : ''services.msc'' (bez uvozovek) - Následně se ti otevřou Služby, kde si najdeš Bránu Windows Firewall - Typ spouštění dáš Automaticky (Pravděpodobně tam budeš mít Zakázáno) a poté spustíš.
Přeji hezký den.

-
Taygete - Mistr Yoda
Zkusím reinstall antiviru..
Automatické zapnutí mám, dokonce jsem to už zkoušel, ale díky za radu.
Automatické zapnutí mám, dokonce jsem to už zkoušel, ale díky za radu.
Former Mr. Olympia, Conan, Terminator, and Governor of California. I killed the Predator. I told you I'd be back.
-
Kolomaza - Pokročilý
No, tak jsem zkusil reinstal antiviru, nic.. Pak jsem zkusil combofix a nic .. Nevím čím to je, ale asi až budu mít čas, reinstaluju to, zatím to neplechu nedělá a pc je v pořádku .. Zálohuji si teď soubory a uvidíme
-
Kolomaza - Pokročilý
• Stránka 1 z 1