• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Problém s rozlišením
- Vaša mašina: Počítač
- Operačný systém: Windows XP
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: po výměně počítače, ale grafická karta zůstala.
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: Když zapnu Counter-strike objeví se mi ve velkém rozlíšení, když chci jít do nastavení, tak se oběvím tabulka s nastavením (vidím jen její část) a je přes celou obrazovku, nejde s ní hýbat a není vidět záložka video, takže se nedostanu do nastavení, kdy je asi nastavený widescreen. Nevím co s tím, předem děkují za pomoc
.
- Operačný systém: Windows XP
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: po výměně počítače, ale grafická karta zůstala.
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: Když zapnu Counter-strike objeví se mi ve velkém rozlíšení, když chci jít do nastavení, tak se oběvím tabulka s nastavením (vidím jen její část) a je přes celou obrazovku, nejde s ní hýbat a není vidět záložka video, takže se nedostanu do nastavení, kdy je asi nastavený widescreen. Nevím co s tím, předem děkují za pomoc

-
WhyXx - Mistr
[vyřešeno] Problém s rozlišením
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problém s rozlišením
Zdar, jdi do steamu
knihovna
CS 1.6
klikni pravým
vlastnosti
možnosti spuštění
a napiš tam toto: -w 800-h 600
Změní ti to rozlišení na 800x600, pak už stačí jen si to přenastavit na to, které chceš ve hře mít.
Taktéž můžeš napsat rovnou rozlišení monitoru např. pro 1920x1080 -w 1920-h 1080 (w=šířka h=výška)

Změní ti to rozlišení na 800x600, pak už stačí jen si to přenastavit na to, které chceš ve hře mít.
Taktéž můžeš napsat rovnou rozlišení monitoru např. pro 1920x1080 -w 1920-h 1080 (w=šířka h=výška)
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
Re: [řešíme] Problém s rozlišením
Ahoj, přečti si bod č. 44 a příště než napíšeš téma, tak zkus trošku ten internet použít...
Topic rovnou lockuji, kdyby něco napiš mi nebo ostatním supportům PM.
Topic rovnou lockuji, kdyby něco napiš mi nebo ostatním supportům PM.

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
• Stránka 1 z 1