[Zamítnuto] Žádost o akademika

Příspěvekod Empty102 » 07 dub 2015, 20:35

Nick ve hře : [Publicisti]>**ShiRo^_^ ~>

Nick na fórum : Empty102

Věk : 13

SteamID : STEAM_0:1:83342646

Odkaz na profil : http://www.gamesites.cz/forum/ucp.php

SEKCE : JailBreak (#5)

Odkaz hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/hlstats.php?mode=playerinfo&player=1560

Proč chci akademii : Akademii chci, protože když příjdu na server vidím samé FK, MFK, cheating, urážky, atd...
Také ji chci protože mám neuvěřitelnou touhu jim to zarazit, protože mě to vyloženě ****
Mě jde hlavně o to, ten server nějak..... řekněme "zachránit" od těchto "škůdců", protože mi ten server přirostl k srdci.
A hlavně mi to lámalo srdce, když dobří hráči, kamarádi, admini, odcházeli, kvůli těmto "škůdcům".
Moc se mi tam líbí, když jsem tam po prvé přišel, viděl jsem tam jak se všichni baví, smějí se, atd... prostě tu hru brali ze srandy.
Pak se ten server stal mým oblíbeným.
Teď když přijdu na JB je to tak jak jsem to napsal v první větě : FK, MFK, AB, WH, nadávky....

Moje prohřešky na GS nebo jinde : Pár kicků za radění. Ani jeden ban za cheating nebo za nadávky a podbně. Pár přemístění k T za to že sem byl afk 4-6 kol.
Lidi jsou knihovnou vědění. Tak neskákej z onkna, protože si byl třeba nějak výjimečný a mohl k tobě zítra přijít nějakej vědec a potřeboval by tvou pomoc.
Empty102
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamítnuto] Žádost o akademika

od Rumcajz » 07 dub 2015, 20:35

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o akademika

Příspěvekod Tommy58 » 08 dub 2015, 04:17 VIP

Chceš zamezit urážkám, přitom sám nadáváš. 2 týdny bez jediné nadávky, a pak se posuneme dál.
Zamítnuto.
Tommy58
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Přihlášky