• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] voice
Ahoj 
- Moje mašina: Ntb
- Verze hry: Steam
- Kdy se problém začal projevovat: Tak to těžko říct
- Pohled na situaci: Vznikají neshody, myslím si totiž, že někdo spamuje voice tím, že jen mačká klávesu a nic neříká, ale je to tak, že ostatní ho slyší na rozdíl ode mě. Přitom třeba na JB pokud někdo mluví, ať už je to někdo z hráčů nebo Simon není s tím problém a já ho normálně slyším. Problém mám na Public serverech a prý nejsem jediný z a-teamu kdo je neslyší.

- Moje mašina: Ntb
- Verze hry: Steam
- Kdy se problém začal projevovat: Tak to těžko říct

- Pohled na situaci: Vznikají neshody, myslím si totiž, že někdo spamuje voice tím, že jen mačká klávesu a nic neříká, ale je to tak, že ostatní ho slyší na rozdíl ode mě. Přitom třeba na JB pokud někdo mluví, ať už je to někdo z hráčů nebo Simon není s tím problém a já ho normálně slyším. Problém mám na Public serverech a prý nejsem jediný z a-teamu kdo je neslyší.
-
Delikx - Pokročilý
[vyřešeno] voice
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
[řešíme] Re: voice
Zdar, v nastavení problém nejspíš nebude. Spíš to bude tím, že tam není nahozenej plugin na voice jako na JB.
Když není nahozen, nemůžou NS hráči slyšet steam hráče a naopak. Přesně jak píšeš, je vidět pouze problikávání voice.
Řešení bude nejspíše pouze nahození pluginu.
Když není nahozen, nemůžou NS hráči slyšet steam hráče a naopak. Přesně jak píšeš, je vidět pouze problikávání voice.
Řešení bude nejspíše pouze nahození pluginu.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
Re: voice
Ano je to skutečně tak. Na public serverech NS hráči neslyší hráče používající originální hru a naopak.
Když jsem byl NS a steam hráč mluvil, tak to dělalo jen jakési pazvuky. Teď když jsem "steamák" a mluví někdo kdo je NS tak naopak vidím jen problikávání voicu.
Z mého pohledu je to docela nevýhoda jako admina, jelikož ani nevím jestli do toho voicu někdo nadává, pouští hudbu, nebo jen říká, kde a co se děje na mapě.
Když jsem byl NS a steam hráč mluvil, tak to dělalo jen jakési pazvuky. Teď když jsem "steamák" a mluví někdo kdo je NS tak naopak vidím jen problikávání voicu.
Z mého pohledu je to docela nevýhoda jako admina, jelikož ani nevím jestli do toho voicu někdo nadává, pouští hudbu, nebo jen říká, kde a co se děje na mapě.
Práva 3
Přístup do zaheslovaných rooms
Rozšířený vstup
Psaní do veřejného chatu
Gather Manager
CS admin
PC Support kapitan
EVIP člen
CS All Public
CS All FURIEN
CS All JUMP
CS All CTF
Přístup do zaheslovaných rooms
Rozšířený vstup
Psaní do veřejného chatu
Gather Manager
CS admin
PC Support kapitan
EVIP člen
CS All Public
CS All FURIEN
CS All JUMP
CS All CTF
-
thejabko - Kazatelův učeň
To znamená, že já s tím teda nemůžu nic udělat? To je bída :/, ale kdyby náhodou jsem s tím mohl něco udělat napíšeš mi postup?
a díky
Přesně tak thejabko je to nevýhoda pro nás :/ přesně jak jsem říkal, vznikají pak neshody.

-
Delikx - Pokročilý
Delikx píše:To znamená, že já s tím teda nemůžu nic udělat? To je bída :/, ale kdyby náhodou jsem s tím mohl něco udělat napíšeš mi postup?a díky
Přesně tak thejabko je to nevýhoda pro nás :/ přesně jak jsem říkal, vznikají pak neshody.
Bohužel, jen kdyby někdo nahodil ten Plugin

ROCCO PANKO DAVEJ POZOR PREJEDE TE TANK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
-
iDeviLeKKK - Spamerův sluha
Re: [řešíme] voice
V tom případě doufám, že se to do budoucna nahodí
No je lepší když vím, že spamujou a můžu s tím něco udělat, než když nevím co se děje.

-
Delikx - Pokročilý
Re: [řešíme] voice
Napiš přímo Dwandymu, nebo to navrhni svému HLSA. Nevím z jakého důvodu to bylo odstraněno, ale když to nebude tak hrozné, mohlo by se to nahodit zpět.
Kdyby byl ještě nějaký dotaz, piš mi PM, lock.
Kdyby byl ještě nějaký dotaz, piš mi PM, lock.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1