• Stránka 1 z 1
UNBAN
Dobrý deň,žiadam unban na dust only 4 na účet Viktor. Ban som dostal vraj za ABčko čo nieje vobec pravda kedže CSko nehrám prvý deň a mám skúsenosti a presné mierenie so serveru DM FFA only HS ak viete o aký server sa tam jedná a čo v tom spočíva, ten server som hrával viac ako 3roky takže to vyzerá že mám ABčko ale nemám ako vravia iný je to proste skill tak ako máte skill na knife serveroch s CFGečkami ale to je nepodstatné teraz. Tak ak možem požiadať o UB tak by som bol veľmi rád ak by ste mi ho dali
- Galimero
- Kolemjdoucí
Re: UNBAN
Máš štěstí, že jdu zrovna kolem. Rád ti sdělím pár novinek.
Nejsme zvířátka, jsme lidi, máme tu nějaký vzor, takže ho budeme co? Takže ho budeme dodržovat a ani ty nebudeš výjimka.
Pro případ nouze klikni na odkaz níže.
vzor-jak-pozadat-o-unban-t61719.html
Mimo jiné, za co jsi dostal ban se můžeš podívat zde. Pokud si to napíšeš podle vzoru, určitě se ti banující admin rád vyjádří.
Zde ale otáčím kouzelným klíčkem, což volně přeloženo označuje Lock.
Nejsme zvířátka, jsme lidi, máme tu nějaký vzor, takže ho budeme co? Takže ho budeme dodržovat a ani ty nebudeš výjimka.
Pro případ nouze klikni na odkaz níže.
vzor-jak-pozadat-o-unban-t61719.html
Mimo jiné, za co jsi dostal ban se můžeš podívat zde. Pokud si to napíšeš podle vzoru, určitě se ti banující admin rád vyjádří.
Zde ale otáčím kouzelným klíčkem, což volně přeloženo označuje Lock.
Aut vincere aut mori.
Steam: GS.cz # FiM
Steam: GS.cz # FiM
-
FiM - Drbna
• Stránka 1 z 1