• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] problém s CSkem
Ahoj, obracím se na Vás se svým problémem a doufám, že to společně nějak vyřešíme.
- Vaša mašina: Notebook
- Operačný systém: Win 7
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: Z ničeho nic asi před 2-3 dny.
- Váš pohľad na situáciu: Takže hraji na JB a hráče slyším jako by pouštěli voice dřív než domluví, prostě jako bych měl lagy ale nemám je. Taky se mi někdy neudělá zvuk při sebrání guny nebo při točení kolaštěstí. Audio mám nastavené na plno klasicky. Ping mám stabilní kolem 30. Internetové připojení je taky v pořádku. Ntb projetý antivirem i Ccleanerem. Nevíte co stím?
Díky za případné rady.
/JaJ0/
- Vaša mašina: Notebook
- Operačný systém: Win 7
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: Z ničeho nic asi před 2-3 dny.
- Váš pohľad na situáciu: Takže hraji na JB a hráče slyším jako by pouštěli voice dřív než domluví, prostě jako bych měl lagy ale nemám je. Taky se mi někdy neudělá zvuk při sebrání guny nebo při točení kolaštěstí. Audio mám nastavené na plno klasicky. Ping mám stabilní kolem 30. Internetové připojení je taky v pořádku. Ntb projetý antivirem i Ccleanerem. Nevíte co stím?
Díky za případné rady.
/JaJ0/

-
JayoX - CS 1.6 Admin
[vyřešeno] problém s CSkem
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: problém s CSkem
Hráči tě slyší normálně když mluvíš, bez lagů, bez nějakého opoždění? Netaktoval jsi procesor, popř. neměnil ovladače zvukové karty? Napiš mi typ tvého notebooku a značku.
-
Hoolder - Spamer
Re: [řeší se] problém s CSkem
Ano mě hráči slyší v pohodě. Se zařízením ntb ani s ovladači jsem nic nedělal. Vše je jak to bylo když to makalo v pohodě. Říkám z ničeho nic to začalo blbnout. 
Asus K53s

Asus K53s

-
JayoX - CS 1.6 Admin
Preinštaluj Counter Strike 1.6 v prípade si prenstav nastavenia na csku ak to nebude fungovať skús si nastavičť hlasitosť v pravom dolnom rohu (správca zvuku) či maš všetko okey potom by ti to malo ist
-
Zigicticonsole - Kazatelův učeň
Zatím mi to jde v pohodě můžete to zamknout. Kdyby něco psal bych Hoolderovi na steam
díky čau

-
JayoX - CS 1.6 Admin
Fajn, zamykám.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1