Vše ohledně kategorie serverů: Public Servery

Publick 5

Příspěvekod poker123 » 26 bře 2015, 10:20

Zdravím,
možna budu teď nepříjemnej ale chtěl sem se informovat jestli je na pub 5 vubec nějakej admin cheateři sou tam od ranních hodin až do večera. Mrzí mě to hlavně kvuli tomu že je tam spousta fajn hračů které to taky štve a kazí nam to hru. Navíc když už sem serveru přizpěl finanční podporou ve formě VIP tak mě tohle celkem aji štve. Tím to sem chtěl nějak požádat člověka který tenhle server má na starost jestli by nechtěl uskutečnit nějaký nábor na post admina je tam mnoho aktivnich lidi co by tohle břemono obstarali. Děkuji za pozornost a kladnou odpověď.
By pOkEr.

PS: omlouvam se za pravopisné chyby
poker123
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Publick 5

od Rumcajz » 26 bře 2015, 10:20

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Publick 5

Příspěvekod kratosgos11 » 26 bře 2015, 10:36

Ahoj
Taky bych chtěl k tomuhle něco dodat. Hraji na public 5 hodně rád a je tam spousta dobrých lidí ale pak je tu i druhá strana a to jsou kodeři, cheateří atd... Hodně mě mrzí že tento server nemá admina, alespoň ne aktivního protože jak jsem si všiml na Pub 5 hraji každý den a je tam víc a víc cheateru. Už kvůli tomu na Pub 5 nechodím tak kdyby jste dělaly nábor do admin týmu jsem váš.
DarkoneCz
kratosgos11
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Dwandy » 26 bře 2015, 10:37 VIP

ber to tak, že 80% všech lidí, který považuješ za cheatery (především k vůli wallhacku) by ban nedostalo, protože jsou čistý a jen se trefujou. Na serveru je docela slušnej anti cheat a ten blokuje fakt spousty cheaterů.

Každopádně, když už se na serveru cheater objeví, máš několik možností:

a) Napsat to do chatu tady na foru, nebo na teamspeak, nebo na Steam nějakému adminovi.
b) Na serveru je HLTV, takže stačí hráče nahlásit, hodit odkaz na HLTV + napsat časy, kde je vidět cheat a hráč dostane ban dodatečně.
c) požádat si o admin práva a řešit cheatery ihned, nábor je neustále, stačí si dát přihlášku
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod gagaxc » 26 bře 2015, 13:20

Souhlasím s Pokerem.. Jsme tam celkem často a s těch zahaxovaných dětí je mi špatně.. Chtělo by to tam aspoň 2 adminy na tento server a skušeností s " Adminovaním " mám :) Díky za odpověď.
gagaxc
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod SeboVT » 26 bře 2015, 14:33

Zdravím,
súhlasim s Pokrom, že je málo adminov.
Naprílklad aj ja by som bol admin lebo už aj mňa štvú cheatery.
A jednoducho, ked beží na mape a každé druhé zabitie dá predstrel tak asi vidim či má alebo nemá WH...
Buď najdite admina alebo sa hlásim hneď aj ja...
SeboVT
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Whoik » 26 bře 2015, 15:10 VIP

Zkuste pár hráčů nahlásit, které považujete za cheatery, a pokud jimi opravdu budou, pak není nic lehčího, než si požádat tady ve foru o práva :)
Whoik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod thejabko » 10 dub 2015, 11:24

Můžu pomoc jedině tím, že tam občas skočím, ode dneška si tam na to posvítím :-)
Práva 3
Přístup do zaheslovaných rooms
Rozšířený vstup
Psaní do veřejného chatu
Gather Manager
CS admin
PC Support kapitan
EVIP člen
CS All Public
CS All FURIEN
CS All JUMP
CS All CTF