• Stránka 1 z 1
Re: Speed
Zdar
Simon má hráče se speedem (simon o tom ví + o tom hráč se speedem simona upozornil).
Simon dá příkaz pojďte za mnou walkem → hráč se speedem se musí přizpůsobit rychlosti ostatních teroristů a snaží se napodobovat normální "vólkující" hráče jinak bude zabit.
Shrnutí
Hráč se speedem si nemusí udržovat skupinku pouze pokuď simon nedá kupříkladu příkaz "hráč se speedem půjde v čupě", "hráč se speedem si bude udržovat skupinku" apod.
Simon má hráče se speedem (simon o tom ví + o tom hráč se speedem simona upozornil).
Simon dá příkaz pojďte za mnou walkem → hráč se speedem se musí přizpůsobit rychlosti ostatních teroristů a snaží se napodobovat normální "vólkující" hráče jinak bude zabit.
Shrnutí
Hráč se speedem si nemusí udržovat skupinku pouze pokuď simon nedá kupříkladu příkaz "hráč se speedem půjde v čupě", "hráč se speedem si bude udržovat skupinku" apod.
-
skywow - Drbna
Jako Simon by jsi měl sledovat hru, takže si myslím že se admin zachoval správně, byla to tvoje chyba.
+ když k tomu ještě dodám to, že když on má speed a je vidno že má speed tak by jsi ho měl nejprve upozornit aby si držel skupinku viz. jak jsem psal nahoře.
Grab byl podle mého oprávněný.
+ když k tomu ještě dodám to, že když on má speed a je vidno že má speed tak by jsi ho měl nejprve upozornit aby si držel skupinku viz. jak jsem psal nahoře.
-
skywow - Drbna
skywow píše:Jako Simon by jsi měl sledovat hru, takže si myslím že se admin zachoval správně, byla to tvoje chyba.
Poupravím svoje vyjádření na to že pokud si řekl že půjdou walkem tak speed nespeed musí si tu skupinku udržovat.
Pokud řekneš (jako Simon) pojďte za mnou může klidně být nejblíž u tebe a neudržovat si skupinku (pokud neurčíš jako Simon jinak)
Tím pádem by tě admin neměl grabovat.
Napoprvé jsem si špatně přečetl to tvé podvyjádření, zmatlo mě to.
-
skywow - Drbna
Ak simon povie ze za nim mate ist walkom, hrac so speedom sa pokusi to tempo napodobnit (shift+prerusene mackani W). Ak toto robil ten hrac, a ty si ho zabil, tak si mu dal FK, lebo za 1. dokonale napodobenie so speedom je nemozne a 2. skupinu nemusi robit NIKTO ak vsetci idu priamo walkom za simonom a speedak ide tym walkovym tempem, tak ako vravi kolego HooveR.
[bol som admin na jailbreaku]
-
Glumo - Drbna
Glumo píše:Ak simon povie ze za nim mate ist walkom, hrac so speedom sa pokusi to tempo napodobnit (shift+prerusene mackani W). Ak toto robil ten hrac, a ty si ho zabil, tak si mu dal FK, lebo za 1. dokonale napodobenie so speedom je nemozne a 2. skupinu nemusi robit NIKTO ak vsetci idu priamo walkom za simonom a speedak ide tym walkovym tempem, tak ako vravi kolego HooveR.
Takto sem se to snažil napsat a popsat, bohužel se mi to nepovedlo

-
skywow - Drbna
Každopádne sa vrátim ku otázke, čo s nepostrehnutým speedom. Keby CT pozorne sledovali všimli by si, že i pri vynechávanom pohybe dopredu ide podobne, ba rýchlejšie ako ostatné t. Je to teda nepozornosť ct a grab v tomto prípade je možný
-
Hoover - Spamer
HooveR píše:Nechápem čo vlastne riešite. Keď máš speed a máš ísť walkom máš vynechávaným stláčaním W ísť za simonom. Tvojou primárnou úlohou je ísť za simonom, nie držať sa u skupinky pokiaľ simon nepovie inak
vyriesenie problemu tu mas od hoovera, cize mozeme to locknut.
e. DM: Správná odpověď tu je, tak to radši zamkneme, aby jste se neobhajovali vašimi výmysly, že toto a ono...
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1