• Stránka 1 z 1
Nový PC
Ahojte chtěl bych si koupit nový PC hráji jenom CS 1.6 a CS:GO .. Chtel bych aby mi ten PC utahl CS:GO full rozlišení + 200fps min a aby se to nesekalo a podobně a aby sem mohl streamovat a fps by bylo co nejvyssi.. Vybral jsem si tento PC https://m.alza.cz/asus-m31ad-d2266016.htm potreboval bych poradit a kdyby to nesplnovalo to fps anebo neco jestli by jste mi nemihli pohledat nejakej lepai s podobnou nebo aji lepsi cenou
dekuju predem snad mi nekdo poradi

---> Avatar Battle 1# <---
---> Dust Maps <---
---> JaillBreak 1# <---
==== 0KuLaR!S# ====
-------------------------------
---> Dust Maps <---
---> JaillBreak 1# <---
==== 0KuLaR!S# ====
-------------------------------
-
0kularis - Kolemjdoucí
Re: Nový PC
Ta zostava čo si vybral je tak na stredné detaily pri full HD. Na všetko na max. s AA a AF to chce grafiku aspoň 660 / 750Ti (pokiaľ trváš na grafike od nV). To ti pri ne-vy-skladanom PC (rozumej hotovej zostave) navýši cenu tak o 4 až 6 tisíc.
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
Ahoj taktiez ti odporucam tu variantu vyberu komponentov a zoskladanie vlastneho PC je to cenovo lepsia moznost ako kupit uz zostavu ktora je vzhladom ku pomeru cena/vykon predrazene
S pozdravom
Stratenyy
Stratenyy
-
Stratenyy - Profesionál
Súhlasím s predchádzajúcimi návrhmi lebo presne vieš čo tam dávaš,máš neobmedzený výber,cena/výkon perfektný pomer
-
MatthewNemesis - Amatér
neaktivita a navíc při tomhle pc bych byl rád za max detaily při full hd a se streamem ani nepočítej
lock
lock

-
KOF - Profesionál
• Stránka 1 z 1