• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] JB Armageddon duel
ahoj, chci se zeptat jak na armageddon duel, vždy když mne někdo zkušený vyzve, jdu skoro hned k zemi, a když vyzývám já někoho - tak se mi to někdy podaří s velikou rezervou, a někdy zase dostanu pořádnou čočku, připadá mi, jako by měli všichni AB
Čára je atrakce stéjně jako klec nebo fotbal a hráč který bude tvrdit opak by neměl dostat jen kill, ale taky BAN za mega demenci.
-
SavoLita - Zkušený
[vyřešeno] JB Armageddon duel
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JB Armageddon duel
No no tak jako zdát se Ti to může většina lidí tzv "tečkuje" co to je tečkovaní? to je styl hry vlastně že nedržíš pořád tlačitko na myši ale zkus zamířit chvíli podržet a pustit mnohem přesnější než to jenom držet a střílet do alelůja 
DOUFÁM, ŽE JSEM TI ALESPOŇ TROCHU POMOHL

DOUFÁM, ŽE JSEM TI ALESPOŇ TROCHU POMOHL

eff0rt
JEDEN MOUDRÝ ČLOVĚK ŘÍKAL: V JEDNODUCHOSTI JE SÍLA!
JEDEN MOUDRÝ ČLOVĚK ŘÍKAL: V JEDNODUCHOSTI JE SÍLA!
-
eff0rt - Kolemjdoucí
Re: JB Armageddon duel
Zdar, přesně tak. Nauč se dávkovat.
Taktéž je dobré přidat k tomu nějaký pohyb do stran. Mě osobně se nejlíp duelovalo tak, že jsem běžel 1-2 kroky na levo, čupl si, párkrát střelil a opět to samé na pravou stranu. Pak ty pohyby různě střídej a jsi nesmrtelný.
Samozřejmě každý má vlastní styl hraní, třeba najdeš způsob, se kterým si to budeš dávat lépe.
Téma zodpovězené, v připadě dalších otázek mi napiš PM.
lock
Taktéž je dobré přidat k tomu nějaký pohyb do stran. Mě osobně se nejlíp duelovalo tak, že jsem běžel 1-2 kroky na levo, čupl si, párkrát střelil a opět to samé na pravou stranu. Pak ty pohyby různě střídej a jsi nesmrtelný.
Samozřejmě každý má vlastní styl hraní, třeba najdeš způsob, se kterým si to budeš dávat lépe.
Téma zodpovězené, v připadě dalších otázek mi napiš PM.
lock
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1