• Stránka 1 z 1
Grafická-Karta
Takže ahoj jednou tak zapnu pc po nočním hraní a najednou nemůžu najít ovladač grafiky při bližším prozkoumání jsem našel že ovladač je nják poškozen když jsem se ho pokoušel stáhnou znova hodilo to abych našel njaký soubor že tam chybí... Mám pc all in on: https://www.alza.cz/hp-compaq-100eu-all ... 173565.htm Když zapnu cs 1.6 laguje se už jen menu Zkoušel jsem metin2 a píše mi to že grafika nepodporuje 3D dříve bez problemu až na drobné seky ale to se při tomhle počítači dá čekat...
Prosím o pomoc je to velmi nepřijemné dalši věc je to že se totálné rozbilo rozlišení bylo tam 4:3 680:440 tuším.... Prosím o pomoc. Děkuji za každý tip
PS: Není problem vyřešit bližší info na TS přes TW operační systém WIN XP.
Prosím o pomoc je to velmi nepřijemné dalši věc je to že se totálné rozbilo rozlišení bylo tam 4:3 680:440 tuším.... Prosím o pomoc. Děkuji za každý tip

-
Toje - Pokročilý
Grafická-Karta
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Grafická-Karta
Ahoj, zkus stahnout tady driver a zkusit to s nim. Dej vedet, jestli ti to jde.
-
Khertys - Hlavní Support
Napiše mi to že instalaci ovladače nelze dokončit v pulce ale ještě před tím to po mě chce najit soubor igxpmp32.sys ten najdu v té složce co jsem stahl s ovladačem děla to že se to kopíruje ale nenaskoči tam ty čárečky na kolik % už to je a potom to vypíše že to nelze dokončit že došlo k chybě...
-
Toje - Pokročilý
Prijd a kontaktuj me na TS, kouknem na to.
-
Khertys - Hlavní Support
Odporucil by som ti preinstalovat komplet vsetko ak nepomoze tak kontaktuj podporu Graf. karty
-
MatthewNemesis - Amatér
MatthewNemesis píše:Odporucil by som ti preinstalovat komplet vsetko ak nepomoze tak kontaktuj podporu Graf. karty
Tyhle rady jsou totalne useless, kdyz se to da vyresit zpusobem, ktery by nemusel mit za nasledek reinstall, to je vzdycky cesta, napsala by ti to aj sekretarka z kanclu co pc nikdy nevidela

Jestli se ti stale nepovedlo vyresit tenhle problem, napis na ts a pres teamviewer to nejako vyresime, lock.
-
Khertys - Hlavní Support
• Stránka 1 z 1