• Stránka 1 z 1
Counter-Strike 1.6
Dobrý den,
Já mám problém že když jsem se na CS 1.6 non-steam Gamesites a připojil na jeden cizy server tak po dalším zapnutí CS 1.6 se mi to hned začne připojovat na ten server a nebo když hraju například na serveru Gamesites Knife Server 4 a zmáčknu klávesi t, z, k a pár dalších. nevíte jak to vyřešit?
Předem Děkuji za vyřízení
Já mám problém že když jsem se na CS 1.6 non-steam Gamesites a připojil na jeden cizy server tak po dalším zapnutí CS 1.6 se mi to hned začne připojovat na ten server a nebo když hraju například na serveru Gamesites Knife Server 4 a zmáčknu klávesi t, z, k a pár dalších. nevíte jak to vyřešit?
Předem Děkuji za vyřízení
- srp321CZ
- Kolemjdoucí
Counter-Strike 1.6
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Counter-Strike 1.6
Ahoj, nejsem si jistý, zda to pomůže, ale zkus následující postup. V počítači si najdi složku, kde máš nainstalovanou hru Counter-Strike 1.6 a v této složce si najdi soubory : 1) AUTOEXEC 2) NULL (pokud existuje) 3) USERCONFIG. Všechny tyto soubory označ a smaž. Doporučuji před těmito kroky udělat kopii těchto souborů, kdyby tento postup náhodou nebyl úspěšný, protože ti to zruší veškerá nastavení ve hře, ale mělo by to pomoct. 

Nikdo nikdy není příliš zaneprázdněný, kdyby každý chtěl, tak si udělá čas.
-
Welix - Kolemjdoucí
Kompletní výmaz celého CSka a následná instalace
to taky pomůže

LEGENDA GAMESITES
-
WEYN - Profesionál
Welix píše:Ahoj, nejsem si jistý, zda to pomůže, ale zkus následující postup. V počítači si najdi složku, kde máš nainstalovanou hru Counter-Strike 1.6 a v této složce si najdi soubory : 1) AUTOEXEC 2) NULL (pokud existuje) 3) USERCONFIG. Všechny tyto soubory označ a smaž. Doporučuji před těmito kroky udělat kopii těchto souborů, kdyby tento postup náhodou nebyl úspěšný, protože ti to zruší veškerá nastavení ve hře, ale mělo by to pomoct.
Zdar, kolega má pravdu, ještě dodám, že musíš smazat soubor config.cfg, který najdeš ve složce cstrike

Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
Děkuji vám za pomoc všchno běží jak má 

- srp321CZ
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1