• Stránka 1 z 1
Návrh
Dobrý deň, mal by som taký návrh keby sa nejako dalo obmedziť počet použitia Neviditeľností na mapu.
Napríklad, keď 1 vezeň zabije 5 CT tak má na Neviditeľnosť, a takto dookola stále to bude robiť. Mne to tak trochu aj kazí hru.
Takže ja by som navrhoval obmedziť počet použití buď na 10 Neviditeľností na mapu alebo na nejakých 2 na 1 vezňa.
Toto je môj návrh. ďakujem za každý komentár
Napríklad, keď 1 vezeň zabije 5 CT tak má na Neviditeľnosť, a takto dookola stále to bude robiť. Mne to tak trochu aj kazí hru.
Takže ja by som navrhoval obmedziť počet použití buď na 10 Neviditeľností na mapu alebo na nejakých 2 na 1 vezňa.
Toto je môj návrh. ďakujem za každý komentár

-
Funman - Amatér
Re: Návrh
Ako hovorí jajo, je to na šikovnosti. Keď si naozaj šikovný dokážeš si rozmiestniť CT a ustrážiť, tvoje príkazy veľmi ovplyvnia či na inv dostane príležitosť. A druhá vec, než bol obmedzený počet bodov tiež ma to iritovalo, teraz stačia 2 nevydarené vzbury a nemá na inv
-
Hoover - Spamer
Naprosto souhlasím tu s kolegou vysavačem a kolegou Jajem.
Neschopné CT = Neustále vzpoury u T
Jadberg u CT = Teroristi nemají body, protože Jadberg je zastaví.
Absolutně neprosazuji tvůj názor, protože jsou to jejich výhody deagle, invis, speed apod. které si zakoupili, nevím proč by se to mělo omezovat.
Neschopné CT = Neustále vzpoury u T
Jadberg u CT = Teroristi nemají body, protože Jadberg je zastaví.
Absolutně neprosazuji tvůj názor, protože jsou to jejich výhody deagle, invis, speed apod. které si zakoupili, nevím proč by se to mělo omezovat.

Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem.
-
Jadberg - Vítěz Tipovačky
Většině lidí by kazilo hru právě to omezení. Raději ji budeme kazit jenom tobě 

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1