• Stránka 1 z 1
Admini pozrite
Prosím o založenie SubFora: Klany and Players.
Budú sa tam môcť hráči predstaviť a aj klany a do klanov nabirať hráčov na forum pomocou prihlášky
Budú sa tam môcť hráči predstaviť a aj klany a do klanov nabirať hráčov na forum pomocou prihlášky
-
VelitelKlanuDwQ - Amatér
Admini pozrite
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Admini pozrite
99,41 % "klanov" na GS sú len nejaké názvy pred menom, ktoré majú životnost asi týžden a zas tam majú niečo iné, nehovoriac o tom, že na vačšine modov slúžia len na porušovanie pravidiel.
Generálny tajomník zombie.
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
-
Niggas - CS 1.6 HLSA
Souhlasím s niggasem, navíc tolikrát se mi stalo že jsem do klanu [Snus] nabral půlku serveru a na druhý den už měla třetina z nich jiný (většinou vlastní) klan.
Za mě ne, nevím jestli je můj názor důležitý nebo ne, ale napsal jsi "admini pozrite" takže jako člen A-T jsem se vyjádřil.
Za mě ne, nevím jestli je můj názor důležitý nebo ne, ale napsal jsi "admini pozrite" takže jako člen A-T jsem se vyjádřil.
Ex CS 1.6 Admin
Ex PP Admin Furien
Ex Pořadatel Furien Turnajů
Ex PP Admin Furien
-
KillerRapper7 - Profesionál
Ako vidím niekto o klany má fakt záujem ( DwQ^ ako môj klan ani jeden neodišiel držíme pri sebe, [SEKS] Taktiež ani jeden neodišiel.) Jasné že vám hráči odchádzajú keď sa o klan neviete starať
-
VelitelKlanuDwQ - Amatér
VelitelKlanuDwQ píše:Ako vidím niekto o klany má fakt záujem ( DwQ^ ako môj klan ani jeden neodišiel držíme pri sebe, [SEKS] Taktiež ani jeden neodišiel.) Jasné že vám hráči odchádzajú keď sa o klan neviete starať
tak nám povec ako sa oňho staráš ty.
-
1Fenomen1 - Kazatelův učeň
Niggas píše:99,41 % "klanov" na GS sú len nejaké názvy pred menom, ktoré majú životnost asi týžden a zas tam majú niečo iné, nehovoriac o tom, že na vačšine modov slúžia len na porušovanie pravidiel.
Veľmi by ma zaujímalo kde si zobral to krásne desatinné číslo.

-
N3mO - Mistr
VelitelKlanuDwQ píše:Ako vidím niekto o klany má fakt záujem ( DwQ^ ako môj klan ani jeden neodišiel držíme pri sebe, [SEKS] Taktiež ani jeden neodišiel.) Jasné že vám hráči odchádzajú keď sa o klan neviete starať
Ono neumím se o svůj klan starat, jde o to že tento klan učinkuje v CS 1.6 na serverech Furien a Fy Maps + zároveň na DOčku.
Nejde o to jestli se v tom klanu snažíš sebe víc. Jde o hráče kteří nevědí co chtějí a klany mění jak boty.

Ex CS 1.6 Admin
Ex PP Admin Furien
Ex PP Admin Furien
-
KillerRapper7 - Profesionál
Jo noo můj klan nevydržel ani půl minuty 

-
nantaxicek5 - Spamerův sluha
Mohly by ste to sprovozniť.
-
VelitelKlanuDwQ - Amatér
A čo urobíš keď si niekto zmení meno ( akože sa dá do klanu ) ? Budeš žiadať od admina aby mu dal ban za to že si zmenil meno? To tie "klany" podľa mňa aj tak robia zbytočné problémy len. ( hádky typu "nejsi v mojom klane daj si to preč" , nechávanie ( napr. AV, ZM atď. )
S pozdravom
Stratenyy
Stratenyy
-
Stratenyy - Profesionál
na 101% se nic takového neudělá
proto už se to nemusí řešit
lock

proto už se to nemusí řešit
lock
-