• Stránka 1 z 1
[vyřešeno]FPSKA
Zdravím, mám menší problém, při hraní cska mám kolem 30 fps a když se podivám dál do mapy tak kolem 25fps.
Nic mi na webu nepomohlo. Graficka karta: AMD Radeon HD 6310 Graphics.
Děkuji za každou radu.
Nic mi na webu nepomohlo. Graficka karta: AMD Radeon HD 6310 Graphics.
Děkuji za každou radu.
Nezabudam na tie casy kedy ste sa mi smali, dnes sa smejem ja do vasich stroskotanych tvari.
-
Joker8 - Amatér
[vyřešeno]FPSKA
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [Riesime]FPSKA
Procesor: AMD E-350 1,60Ghz
Ram: 4GB (použitelné 3,49)
Systém: 32 bitovy W7
Ram: 4GB (použitelné 3,49)
Systém: 32 bitovy W7
Nezabudam na tie casy kedy ste sa mi smali, dnes sa smejem ja do vasich stroskotanych tvari.
-
Joker8 - Amatér
TENTO PŘÍSPĚVEK BYL OZNAČEN JAKO SPAM!
-
krChN4 - Drbna
Nic se nezměnilo o trošku vyšši ale o moc ne
-
Joker8 - Amatér
To mám psal jsem že mě na webu nic nepomohlo... ale dik
-
Joker8 - Amatér
Rád ti poradím napiš mi PM zde na WEBU
POTOM to spolu vyřešíme na TS3

LEGENDA GAMESITES
-
WEYN - Profesionál
TENTO PŘÍSPĚVEK BYL OZNAČEN JAKO SPAM!
Klidně si mě přidejte na steamu. Rád pomůžu, jestli to dokážu.
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015.
[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx.
[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx.
Steam : MaxwellCZE
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015.

[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx.

[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx.

Steam : MaxwellCZE
-
MaxwellCZE - Profesionál
Všichni tady kromě Johnyho píšete naprostý kraviny, pokud neumíte poradit, nevyjadřujte se. Nesmyslné příspěvky byly označeny jako spam...
-------------------------------
K tématu... Jedná se o to, že máš sdílenou (integrovanou) grafickou kartu. Tyto grafické čipy nejsou dostatečně výkonné na to, aby jsi měl stabilní FPS na tu nejvyšší hodnotu, avšak dá se to upravit tak, aby se to tomu blížilo.
V prvé řadě, zvol co nejmenší rozlišení, kvalitu textur, aj. Čím menší rozlišení máš, tím vyšší máš FPS. Proč? Jde o to, že jsou celkové detaily nižší a pro grafický čip je to úleva. Dejme tomu, že na aim je ideál 800x600
Nicméně jen to asi nepomůže. Zkus někde v PC pohledat program jménem AMD catalyst center, až to najdeš, napiš mi, pošlu ti do PM screeny jak navýšit kvalitu textur na "výkon", nikoliv na "kvalitu", to ti rapidně FPS zvedne.
Taky se potom domluvíme a zajdeme na TS, vytvořím/upravím ti config přímo na míru včetně bindů, aby jsi z toho vymáčkl co nejvíce.
-------------------------------
K tématu... Jedná se o to, že máš sdílenou (integrovanou) grafickou kartu. Tyto grafické čipy nejsou dostatečně výkonné na to, aby jsi měl stabilní FPS na tu nejvyšší hodnotu, avšak dá se to upravit tak, aby se to tomu blížilo.
V prvé řadě, zvol co nejmenší rozlišení, kvalitu textur, aj. Čím menší rozlišení máš, tím vyšší máš FPS. Proč? Jde o to, že jsou celkové detaily nižší a pro grafický čip je to úleva. Dejme tomu, že na aim je ideál 800x600
Nicméně jen to asi nepomůže. Zkus někde v PC pohledat program jménem AMD catalyst center, až to najdeš, napiš mi, pošlu ti do PM screeny jak navýšit kvalitu textur na "výkon", nikoliv na "kvalitu", to ti rapidně FPS zvedne.
Taky se potom domluvíme a zajdeme na TS, vytvořím/upravím ti config přímo na míru včetně bindů, aby jsi z toho vymáčkl co nejvíce.
-
Hoolder - Spamer
Bez odezvy, v případě, že by něco nebylo jasné, směřuj dotaz do pm nebo zažádej o případný unlock
-
Hoolder - Spamer
• Stránka 1 z 1