• Stránka 1 z 1
[Přijat] Přihláška - Akademie
Nick - Mr.K0zak
Věk - 16
Hodiny -
Zkušenosti na RoSA - 8/10 cca
Něco málo o sobě - GTA Sa:mp hraju 3 roky. rád pomáhám lidem např. na serveru když neví co a jak. Akademik už jsem byl ale potom jsem si vzal dovolenou přes svátky a práva mi byli odebrány. Jelikož jsem už sprovoznil GTA tak bych se chtěl zas vrátit na server vám aspoň trochu pomoct. Když jsem byl akademik tak bych řekl že jsem to nedělal špatně. Lof se mnou byl spokojen až na to že jsem trošku otravnější. Ale to se zlěpší.
Děkuji vám
Přeji hezký zbytek dne. Mr.K0zak
Věk - 16
Hodiny -
Zkušenosti na RoSA - 8/10 cca
Něco málo o sobě - GTA Sa:mp hraju 3 roky. rád pomáhám lidem např. na serveru když neví co a jak. Akademik už jsem byl ale potom jsem si vzal dovolenou přes svátky a práva mi byli odebrány. Jelikož jsem už sprovoznil GTA tak bych se chtěl zas vrátit na server vám aspoň trochu pomoct. Když jsem byl akademik tak bych řekl že jsem to nedělal špatně. Lof se mnou byl spokojen až na to že jsem trošku otravnější. Ale to se zlěpší.

Přeji hezký zbytek dne. Mr.K0zak
-
MrK0zak - Kolemjdoucí
[Přijat] Přihláška - Akademie
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Přihláška - Akademie
MrK0zak píše:
Hodiny -
Na hodiny si zabudol? Na serveri som ťa nevidel veľmi dlho.. No nič počkáme na vyjadrenie Rekkaga a Lofa..
-
StandyGS - Zkušený
Začni hrát, nahrej aktivitu, pomáhej ostatním, jakmile uvidím tvoji snahu, uvidím, že o akademii opravdu stojíš, rád tě přijmu, teď stačí, aby si začal hrát, pak se možná potkáme u testů. 

-
Rekkago - Pokročilý
StandyGS, ano zapoměl omlouvám se. Hodiny: 55hodin
samanb: Jak jsem psal, hrál jsem tam už dříve ale potom jsem si vzal dovolenou přes svátkyp rotože mi nešlo gta a teďkon jsem ho rozchodil tak byach se zas vrátil zpět.
samanb: Jak jsem psal, hrál jsem tam už dříve ale potom jsem si vzal dovolenou přes svátkyp rotože mi nešlo gta a teďkon jsem ho rozchodil tak byach se zas vrátil zpět.

-
MrK0zak - Kolemjdoucí
samanb píše:Začni hrát, nahrej aktivitu, pomáhej ostatním, jakmile uvidím tvoji snahu, uvidím, že o akademii opravdu stojíš, rád tě přijmu, teď stačí, aby si začal hrát, pak se možná potkáme u testů.
Souhlasím s kolegou.
ex
GTA HLA RoSA classic
GTA Správce akademie
GTA Support
GTA HLA RoSA classic
GTA Správce akademie
GTA Support
-
PR0TIVA - Zkušený
refresh, ať je to nahoře!