• Stránka 1 z 1
[Přijat] Akademie/Warcraft3FT/PepYk
Vážení čtenáři,
Tímto příspěvkem bych chtěl požádat Akademika na server Warcraft3:FrozenThrone #3.
Více dole :
• Jméno ve hře:
- Ve hře se jmenuji : HeadMake[R]GS_CZ
• Jméno na fóru
- Na fóru se jmenuji : Dimitrovnak
• Odkaz na profil:
- Odkaz na profil je zde
• VĚK:
- Nyní mi je 14 let
• STEAM ID:
- STEAM_0:0:2041332, vlastním steam.
• SEKCE:
- Nejvíce hraji na War3FT #3, takže zde.
• ODKAZ NA HLSTATS:
- Odkaz na HLSTATS zde
• Proč chci být akademik:
- (stejně vyjádřeno jako tady) Jak jistě víte, v minulé době jsem býl trdlo, které se neumělo chovat. Ale i přesto jsem každého otravoval, že chci administrátorské práva, ale říkali že jsem na to mladý. Rozhodl jsem se tedy zažádat o Akademika, vyšlo mi to, ale po nějaké době mi byl akademik odebrán bez udání důvodu i když si myslím, že je to přesně těma blbýma příšpěvkama a také chováním. Jelikož jsem měl velice dlouhou pauzu od CSka a zároveň od GSka, tak jsem měl trošku času se uklidnit a jsem si jist, že jsem uklidněn natolik, že si myslím že již teď mám chování na urovní slušeného dospělého člověka. Aby jsem se pohl dál, na server nechodí žádný admin a potom tak ten server vypadá, samé nadávky (do rodiny, na hráče, dokonce na komunitu GS), takové servery špiní GameSites a proto si myslím, že bych mohl být užitečný, hlídal bych hráče aby neprováděli věci, které nejsou povolené, dále bych ve velkém případě kontaktovat ihned admina na server.
• Moje prohřešky na GS alebo inde:
- Jak jsem již říkal v předešlé žádosti, tak mám jediný ban na jednom nejmenovaném portále kde jsem dělal administrátora zombie serveru, nakonec se majitel rozhodl dát ban mě a hl.adminovi. V případě zájmu si můžete zkontrolovat zda nemám žádné jiné bany.
Děkuji za jakoukoliv odpověď.
Zdraví
PepYk Wazowski
Tímto příspěvkem bych chtěl požádat Akademika na server Warcraft3:FrozenThrone #3.
Více dole :
• Jméno ve hře:
- Ve hře se jmenuji : HeadMake[R]GS_CZ
• Jméno na fóru
- Na fóru se jmenuji : Dimitrovnak
• Odkaz na profil:
- Odkaz na profil je zde
• VĚK:
- Nyní mi je 14 let
• STEAM ID:
- STEAM_0:0:2041332, vlastním steam.
• SEKCE:
- Nejvíce hraji na War3FT #3, takže zde.
• ODKAZ NA HLSTATS:
- Odkaz na HLSTATS zde
• Proč chci být akademik:
- (stejně vyjádřeno jako tady) Jak jistě víte, v minulé době jsem býl trdlo, které se neumělo chovat. Ale i přesto jsem každého otravoval, že chci administrátorské práva, ale říkali že jsem na to mladý. Rozhodl jsem se tedy zažádat o Akademika, vyšlo mi to, ale po nějaké době mi byl akademik odebrán bez udání důvodu i když si myslím, že je to přesně těma blbýma příšpěvkama a také chováním. Jelikož jsem měl velice dlouhou pauzu od CSka a zároveň od GSka, tak jsem měl trošku času se uklidnit a jsem si jist, že jsem uklidněn natolik, že si myslím že již teď mám chování na urovní slušeného dospělého člověka. Aby jsem se pohl dál, na server nechodí žádný admin a potom tak ten server vypadá, samé nadávky (do rodiny, na hráče, dokonce na komunitu GS), takové servery špiní GameSites a proto si myslím, že bych mohl být užitečný, hlídal bych hráče aby neprováděli věci, které nejsou povolené, dále bych ve velkém případě kontaktovat ihned admina na server.
• Moje prohřešky na GS alebo inde:
- Jak jsem již říkal v předešlé žádosti, tak mám jediný ban na jednom nejmenovaném portále kde jsem dělal administrátora zombie serveru, nakonec se majitel rozhodl dát ban mě a hl.adminovi. V případě zájmu si můžete zkontrolovat zda nemám žádné jiné bany.
Děkuji za jakoukoliv odpověď.
Zdraví
PepYk Wazowski

MŮJ YOUTUBE KANÁL: http://www.youtube.com/c/helfix1337
-
PepYk - Drbna
[Přijat] Akademie/Warcraft3FT/PepYk
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Akademie/Warcraft3FT/PepYk
Kdyby všichni tvojí kolegové měli takovou přihlášku, tak bych byl mooooc šťastnej.
Ahoj, byl si PŘIJAT do akademie.
Ahoj, byl si PŘIJAT do akademie.
- Co má akademik dělat zjistíš ZDE
- Nezapomeň si přečíst Administraci kterou najdeš v sekci akademie pod Přihláškami --> ZDE
- Zkontroluj si, jestli si dobře zapsaný v těchto tabulkách akademiků ZDE
- Ikonka ti bude nahozena později.
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1