[Přijat] Akademie/Warcraft3FT/PepYk

Příspěvekod PepYk » 17 dub 2015, 13:18 VIP

Vážení čtenáři,

Tímto příspěvkem bych chtěl požádat Akademika na server Warcraft3:FrozenThrone #3.

Více dole :

Jméno ve hře:
- Ve hře se jmenuji : HeadMake[R]GS_CZ
Jméno na fóru
- Na fóru se jmenuji : Dimitrovnak
Odkaz na profil:
- Odkaz na profil je zde
VĚK:
- Nyní mi je 14 let
STEAM ID:
- STEAM_0:0:2041332, vlastním steam.
SEKCE:
- Nejvíce hraji na War3FT #3, takže zde.
ODKAZ NA HLSTATS:
- Odkaz na HLSTATS zde
Proč chci být akademik:
- (stejně vyjádřeno jako tady) Jak jistě víte, v minulé době jsem býl trdlo, které se neumělo chovat. Ale i přesto jsem každého otravoval, že chci administrátorské práva, ale říkali že jsem na to mladý. Rozhodl jsem se tedy zažádat o Akademika, vyšlo mi to, ale po nějaké době mi byl akademik odebrán bez udání důvodu i když si myslím, že je to přesně těma blbýma příšpěvkama a také chováním. Jelikož jsem měl velice dlouhou pauzu od CSka a zároveň od GSka, tak jsem měl trošku času se uklidnit a jsem si jist, že jsem uklidněn natolik, že si myslím že již teď mám chování na urovní slušeného dospělého člověka. Aby jsem se pohl dál, na server nechodí žádný admin a potom tak ten server vypadá, samé nadávky (do rodiny, na hráče, dokonce na komunitu GS), takové servery špiní GameSites a proto si myslím, že bych mohl být užitečný, hlídal bych hráče aby neprováděli věci, které nejsou povolené, dále bych ve velkém případě kontaktovat ihned admina na server.

Moje prohřešky na GS alebo inde:
- Jak jsem již říkal v předešlé žádosti, tak mám jediný ban na jednom nejmenovaném portále kde jsem dělal administrátora zombie serveru, nakonec se majitel rozhodl dát ban mě a hl.adminovi. V případě zájmu si můžete zkontrolovat zda nemám žádné jiné bany.

Děkuji za jakoukoliv odpověď.

Zdraví
PepYk Wazowski
Obrázek
MŮJ YOUTUBE KANÁL: http://www.youtube.com/c/helfix1337
PepYk
Drbna
Drbna

[Přijat] Akademie/Warcraft3FT/PepYk

od Rumcajz » 17 dub 2015, 13:18

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Akademie/Warcraft3FT/PepYk

Příspěvekod Tommy58 » 18 dub 2015, 15:12 VIP

Kdyby všichni tvojí kolegové měli takovou přihlášku, tak bych byl mooooc šťastnej.

Ahoj, byl si PŘIJAT do akademie.

• Co má akademik dělat zjistíš ZDE
  • Nezapomeň si přečíst Administraci kterou najdeš v sekci akademie pod Přihláškami --> ZDE
  • Zkontroluj si, jestli si dobře zapsaný v těchto tabulkách akademiků ZDE

• Ikonka ti bude nahozena později.
Tommy58
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Přihlášky