Zde můžete najít rady a návody k CSku.

[vyřešeno] Spray logo

Příspěvekod Jeffy » 17 dub 2015, 18:44

Ahojte,
rád bych si vytvořil svoje spray logo na CS 1.6. Program na konvertování, se mi podařilo najít hned, ale teď mi vyvstal velký problém :D Potřeboval bych poradit, jaký program použít k tvorbě samotného spray loga :D Přeci jenom Malování není to pravý ořechový... Je mi jasný že na fóru to tu bude někde vypsaný, ale částečně kvůli lenosti a hromadě příspěvků se mi zatím žádný topic podobného stylu nepovedlo najít.
Předem díky za rady hráč Jeffy
Obrázek
Jeffy
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[vyřešeno] Spray logo

od Rumcajz » 17 dub 2015, 18:44

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Spray logo

Příspěvekod n0thingirl » 17 dub 2015, 20:01

Ahoj,

ten "program na spray loga" ti iba prekonvertuje obrázok na správny typ súboru ktorý ti hra akceptuje (iba sa robím múdrym preto používam odborné výrazy ktorým asik nechápeš).

Takže postupne - ak si chceš vytvoriť vlastné spray logo musíš si ho najprv vytvoriť v programe v ktorom sa robí grafika čiže obrázky. Na to je najlepší program Photoshop avšak je dosť náročný (tým myslím zložitý) avšak ak chceš pokračovať v robení grafiky určite ti odporúčam tento software, ak chceš iba jedno spray logo, môžeš skúsiť program gimp. Nikdy som ho neskúšal, iba čo som čítal celkom dosť si ho chvália pre nováčikov. Ak sa ti nechce inštalovať software do PC, môžeš skúsiť niečo ako zjednodušený photoshop online na tejto stránke - pixlr.com.
n0thingirl
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod iDeviLeKKK » 17 dub 2015, 21:07 VIP

Doporučuji ti Zoner Photostudio, ale bohužel musíš zaplatit či si to nějak zarid. :S
ROCCO PANKO DAVEJ POZOR PREJEDE TE TANK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
iDeviLeKKK
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Jeffy » 17 dub 2015, 21:29

Tak spray logo se mi podařilo udělat během chvilky... Mno máme tu zase to pověstné ALE :D
Jakmile použiji program DecalConverter v1.3, který jsem stáhnul přímo odtud z fóra http://www.gamesites.cz/forum/jak-si-vytvorit-vlastni-spray-logo-t62084.html, tak po vložení obrázku (formát .JPG) mi to dole napíše červeně: Working in progress, please wait...
Načež by se mi měl daný obrázek načíst a zobrazit, což se nestane (v každém foto/video návodu se obrázek načte bez problému a je vidět). Zkoušel jsem více různých obrázků s různými velikostmi a podporovanými formáty, opět bez reakce... Stáhnul jsem dokonce i ten covertor z jiných stránek, ale pořád marně :D Mám takový pocit, že mi není souzeno abych používal jiná než základní spray loga :D
Obrázek
Jeffy
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod FaKeInK » 18 dub 2015, 05:23

Prosim vás, keď som si už logo vytvoril, do akého súboru ho mám hodiť, aby som ho mal v CSku? :) dík moc za odpovede :D
FaKeInK
Amatér
Amatér

Příspěvekod Deluxina » 18 dub 2015, 06:59 VIP

FaKeInK píše:Prosim vás, keď som si už logo vytvoril, do akého súboru ho mám hodiť, aby som ho mal v CSku? :) dík moc za odpovede :D

Udělal si ho aji přes ten program?

- Zde máš návod: https://www.youtube.com/watch?v=6A6rMB1jLPI
(:
Deluxina
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod iDeviLeKKK » 18 dub 2015, 07:38 VIP

FaKeInK píše:Prosim vás, keď som si už logo vytvoril, do akého súboru ho mám hodiť, aby som ho mal v CSku? :) dík moc za odpovede :D

musíš ho mít ve .wad souboru a musíš to dát do složky cstrike :-) :-)
e. Musí se jmenovat tempdecal.wad
Naposledy upravil iDeviLeKKK dne 18 dub 2015, 07:39, celkově upraveno 1
iDeviLeKKK
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod iDeviLeKKK » 18 dub 2015, 07:39 VIP

Jeffy píše:Tak spray logo se mi podařilo udělat během chvilky... Mno máme tu zase to pověstné ALE :D
Jakmile použiji program DecalConverter v1.3, který jsem stáhnul přímo odtud z fóra http://www.gamesites.cz/forum/jak-si-vytvorit-vlastni-spray-logo-t62084.html, tak po vložení obrázku (formát .JPG) mi to dole napíše červeně: Working in progress, please wait...
Načež by se mi měl daný obrázek načíst a zobrazit, což se nestane (v každém foto/video návodu se obrázek načte bez problému a je vidět). Zkoušel jsem více různých obrázků s různými velikostmi a podporovanými formáty, opět bez reakce... Stáhnul jsem dokonce i ten covertor z jiných stránek, ale pořád marně :D Mám takový pocit, že mi není souzeno abych používal jiná než základní spray loga :D

Pokud seš Windows 7 stáhni si Hl Tag Converter :-) :-) je to lehké :-) :-) či se koukni na YouTube, kde je miliony Tutoriálů :twisted:
iDeviLeKKK
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Spid3rMan » 18 dub 2015, 07:41

tempdecal.wad
Budúcnosť patrí tým, ktorí veria v krásu svojich snov
Spid3rMan
Drbna
Drbna

Příspěvekod Hoolder » 18 dub 2015, 08:44

Pošli mi do PMky .jpg obrázek a já ti obratem pošlu překonvertovaný soubor ve správném formátu
Hoolder
Spamer
Spamer

Re: [řešíme] Spray logo

Příspěvekod Jeffy » 18 dub 2015, 12:49

Ahoj,
logo je úspěšně vytvořené a plně funkční jak na SP, tak i na MP. Problém byl v tom, že Decal Converter nefunguje, na Win 7 a výš... Použil jsem HL Tag Converter a ten mi logo přeformátoval během mžiku.
Všem děkuji za rady/typy a žádám adminy o Lock topicu :)
Obrázek
Jeffy
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: [řešíme] Spray logo

Příspěvekod SponErko » 18 dub 2015, 17:43 VIP

Vyřešeno, lock.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
SponErko
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Zpět na Rady a návody