• Stránka 1 z 1
Zombie Blood 1 - zm_2_crazy_tower2x
Chci se zeptat, jetsli teda přidáte mapu, která je v předmětu do zombie blood? Přibližně loni jsem se ptal a říkali jste, že po updatu, tak jak to s ní bude?? Vzpomínám si na ni a mám na ni moc dobré vzpomínky, takže bych byl hrozně rád, kdybyste ji aspoň na zkoušku dali na server.
PS: Chtěl bych nahradit aztec 2015 a egyptian mapama dd, cpl mill kamp, five a energy neon
Předem děkuji za odpvěď
S pozdravem ThePitris90
PS: Chtěl bych nahradit aztec 2015 a egyptian mapama dd, cpl mill kamp, five a energy neon
Předem děkuji za odpvěď
S pozdravem ThePitris90
- ThePitris90
- Kolemjdoucí
Zombie Blood 1 - zm_2_crazy_tower2x
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zombie Blood 1 - zm_2_crazy_tower2x
Jo, a chci se zeptat, proč vadí tday, když je mapa velká nebo prostorná. Říkám, mohli byste to tam aspoň vyzkoušet dát, třeba na týden a potom se uvidí podle ohlasů 

- ThePitris90
- Kolemjdoucí
ThePitris90 píše:Jo, a chci se zeptat, proč vadí tday, když je mapa velká nebo prostorná. Říkám, mohli byste to tam aspoň vyzkoušet dát, třeba na týden a potom se uvidí podle ohlasů
Velká a tedy prostorné mapy nejsou prostě vhodné pro dnešní zombie servery. Je nutné, aby mapa byla tak velká, aby každé kolo bylo akční a maximálně dynamické. Jednoduše řečeno: Budou se hrát takové mapy, na kterých se 1 minutu nebudeš přesovat mezi spawny (případ zm_dd) ale naopak takové kde za tu jednu minutu máš šanci sejmout 10 zombie (nebo oni tebe).

Navíc zm_aztec2015 a zm_egyptian jsou jedny z mála větších map, které se nechali a ty je chceš nahradit?

A kdyby jsi veděl, že se měla vrátit i zm_school, tak by jsi ji taky určitě chtěl nahradit.

YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
-
Luther - Spamerův sluha
No s tou army beta 3 bych se hádal, protože se mi zdá stále oblíbená a tu school bych nechtěl nahradit, protože tu si taky pamatuju ze starých časů, ale říkám, kdyby se tam i přidaly ty mapy, které jsem tu psal a jenom třeba na týden a podle toho, jak by se chytly, tak by se tam nechali nebo ne. A nemá to radši záležet na hráčích, jetsli chcou teďka¨akční mapu nebo takovou ,,oddcehovou,, ??? No každopádně tady vyslovuju svůj názor, takže děkuji za nějakou reakci. 

- ThePitris90
- Kolemjdoucí
zm_army_tn_beta už není hrána z důvodu toho prostoru.
Však nejhranější je asi zm_egyptian.
Osobně bych přivítal i tu zm_school, ale co já vím, tak jsi ji nedodělal a stále čeká na dodělání.
Bohužel mappeři zde moc aktivní nejsou, takže nikdo jiný než ty by to stejně nedodělal.

Osobně bych přivítal i tu zm_school, ale co já vím, tak jsi ji nedodělal a stále čeká na dodělání.

Klidně si mě přidejte na steamu. Rád pomůžu, jestli to dokážu.
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015.
[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx.
[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx.
Steam : MaxwellCZE
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015.

[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx.

[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx.

Steam : MaxwellCZE
-
MaxwellCZE - Profesionál
Tady nejde o mappery. Ti tu jsou a příkladem suprové práce je Luther, ale ani ten nedokáže vyplodit několik dalších map. A nové mapy pro náš typ ZM se velice těžko hledají. Nicméně budeme se snažit nové zase nalézt.
Zmíněné mapy se ale nevrátí.
Zmíněné mapy se ale nevrátí.
-
Xter - Spamerův sluha
cpl_mill_camp? Proč? Abyste se mohli bugovat do textur a kazit ostatním hru , asi ne hele. Každopádně , tato mapa je stále dostupná
ZM Cpl only serevru. Myslím si ale , že tato mapa se k nám už nevrátí.
ZM Cpl only serevru. Myslím si ale , že tato mapa se k nám už nevrátí.
Discord: Viyomi#5590
Steam: http://steamcommunity.com/id/IamViyomi
Steam: http://steamcommunity.com/id/IamViyomi
-
DarkRayCode - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1