Vše ohledně kategorie serverů: Zombie Servery

Zombie Blood 1 - zm_2_crazy_tower2x

Příspěvekod ThePitris90 » 18 dub 2015, 14:08

Chci se zeptat, jetsli teda přidáte mapu, která je v předmětu do zombie blood? Přibližně loni jsem se ptal a říkali jste, že po updatu, tak jak to s ní bude?? Vzpomínám si na ni a mám na ni moc dobré vzpomínky, takže bych byl hrozně rád, kdybyste ji aspoň na zkoušku dali na server.

PS: Chtěl bych nahradit aztec 2015 a egyptian mapama dd, cpl mill kamp, five a energy neon

Předem děkuji za odpvěď
S pozdravem ThePitris90
ThePitris90
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zombie Blood 1 - zm_2_crazy_tower2x

od Rumcajz » 18 dub 2015, 14:08

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Zombie Blood 1 - zm_2_crazy_tower2x

Příspěvekod ThePitris90 » 18 dub 2015, 14:31

Jo, a chci se zeptat, proč vadí tday, když je mapa velká nebo prostorná. Říkám, mohli byste to tam aspoň vyzkoušet dát, třeba na týden a potom se uvidí podle ohlasů ;)
ThePitris90
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Luther » 18 dub 2015, 19:11

ThePitris90 píše:Jo, a chci se zeptat, proč vadí tday, když je mapa velká nebo prostorná. Říkám, mohli byste to tam aspoň vyzkoušet dát, třeba na týden a potom se uvidí podle ohlasů ;)

Velká a tedy prostorné mapy nejsou prostě vhodné pro dnešní zombie servery. Je nutné, aby mapa byla tak velká, aby každé kolo bylo akční a maximálně dynamické. Jednoduše řečeno: Budou se hrát takové mapy, na kterých se 1 minutu nebudeš přesovat mezi spawny (případ zm_dd) ale naopak takové kde za tu jednu minutu máš šanci sejmout 10 zombie (nebo oni tebe). ;) :D
Navíc zm_aztec2015 a zm_egyptian jsou jedny z mála větších map, které se nechali a ty je chceš nahradit? ;)

A kdyby jsi veděl, že se měla vrátit i zm_school, tak by jsi ji taky určitě chtěl nahradit. :D To samé platí i o té tvé zm_2_crazy_tower2x. Plus co jsem koukal, tak staré mapy nejsou v módě. Pár příkladů za všechny: zm_forest v opravené verzi zm_forest remake, po několika letech se vrátila na servery ale hráči ji vůbec nehráli. Nebo zm_egyptian, kdysi tu mapu každý miloval a teď se skoro nehraje. :roll: Nebo nejhorší případ...zm_army ještě donedávna se její verze zm_army_tn_beta3 hrála skoro více jak zm_cpl_mill_kamp a dnes je v seznamu nej map skoro na posledním místě. :(
YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
Luther
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod ThePitris90 » 18 dub 2015, 21:04

No s tou army beta 3 bych se hádal, protože se mi zdá stále oblíbená a tu school bych nechtěl nahradit, protože tu si taky pamatuju ze starých časů, ale říkám, kdyby se tam i přidaly ty mapy, které jsem tu psal a jenom třeba na týden a podle toho, jak by se chytly, tak by se tam nechali nebo ne. A nemá to radši záležet na hráčích, jetsli chcou teďka¨akční mapu nebo takovou ,,oddcehovou,, ??? No každopádně tady vyslovuju svůj názor, takže děkuji za nějakou reakci. :)
ThePitris90
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod MaxwellCZE » 19 dub 2015, 08:50

zm_army_tn_beta už není hrána z důvodu toho prostoru. :) Však nejhranější je asi zm_egyptian.
Osobně bych přivítal i tu zm_school, ale co já vím, tak jsi ji nedodělal a stále čeká na dodělání. :D Bohužel mappeři zde moc aktivní nejsou, takže nikdo jiný než ty by to stejně nedodělal.
Klidně si mě přidejte na steamu. Rád pomůžu, jestli to dokážu.
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015. ;)
[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx. ;)
[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx. ;)
Steam : MaxwellCZE
MaxwellCZE
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Xter » 19 dub 2015, 09:03

Tady nejde o mappery. Ti tu jsou a příkladem suprové práce je Luther, ale ani ten nedokáže vyplodit několik dalších map. A nové mapy pro náš typ ZM se velice těžko hledají. Nicméně budeme se snažit nové zase nalézt.
Zmíněné mapy se ale nevrátí.
Xter
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod DarkRayCode » 19 dub 2015, 09:22 VIP

cpl_mill_camp? Proč? Abyste se mohli bugovat do textur a kazit ostatním hru , asi ne hele. Každopádně , tato mapa je stále dostupná
ZM Cpl only serevru. Myslím si ale , že tato mapa se k nám už nevrátí.
                                       Discord: Viyomi#5590
                           Steam: http://steamcommunity.com/id/IamViyomi
DarkRayCode
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Zombie Servery