• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Game info / připojení
Vaša mašina: Počítač
Operačný systém: Windows 7
Verzia hry: Steam
Kedy sa problém začal prejavovať: Včera z ničeho nic.
Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: Už od včerejška, kdykoliv se chci připojit na server tak viz.přilozený screen .
Myslel jsem, že se to do dneška přežene, ale problém furt přetrvává. Po zmáčknutí refresh mě to buď při volném místu připojí, nebo normálně zobrazí jméno serveru, počet hráčů atd
Kdyžtak omluvte mě za mojí případnou malou aktivitu, dnes po obědě vyrážím přes celou republiku na Moravu na VŠMT. Budu se tu snažit být co nejvíce.
Operačný systém: Windows 7
Verzia hry: Steam
Kedy sa problém začal prejavovať: Včera z ničeho nic.
Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: Už od včerejška, kdykoliv se chci připojit na server tak viz.přilozený screen .
Myslel jsem, že se to do dneška přežene, ale problém furt přetrvává. Po zmáčknutí refresh mě to buď při volném místu připojí, nebo normálně zobrazí jméno serveru, počet hráčů atd

Kdyžtak omluvte mě za mojí případnou malou aktivitu, dnes po obědě vyrážím přes celou republiku na Moravu na VŠMT. Budu se tu snažit být co nejvíce.

-
akfu - Zkušený
[vyřešeno] Game info / připojení
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Game info / připojení
Aj ja, aj friendi zo steamu majú rovnaký problém.
-
n0thingirl - Kazatelův učeň
Dělá mi to taky, to bude asi chyba ze strany serveru
-
Hoolder - Spamer
Už mi to dělá také, ale když se připojím na Speedrun na jiném portale hned mě to připojí aj napíše kolik hráčů server apod.
ROCCO PANKO DAVEJ POZOR PREJEDE TE TANK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
-
iDeviLeKKK - Spamerův sluha
Vypadá to, že je problém v hostingu/GS. Na všechny servery krom GS mě to také pojí okamžitě.
Na nonsteamu mi to jde normálně.
Zkusil jsem přehazovat csko do BETA verze, nefunguje a všelijaké další opravy taktéž ne.
Nejspíš to chce čas a opraví se to samo.
Na nonsteamu mi to jde normálně.
Zkusil jsem přehazovat csko do BETA verze, nefunguje a všelijaké další opravy taktéž ne.
Nejspíš to chce čas a opraví se to samo.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
Re: [řešíme] Game info / připojení
dělá to jen u steamů. Opravil jsem to ale projeví se to až po restartu serveru - tzn když server spadne a znova naskočí, nebo až v 5 ráno.
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Re: [řešíme] Game info / připojení
Super, v tom případě je to vyřešeno, stačí jen čekat
.
lock

lock
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1