Zde můžete najít rady a návody k CSku.

Neskuteční množství práv

Příspěvekod Redukto » 24 dub 2013, 16:31

Múžu se zeptat, naco je nejakym lidem práva na 20tich serveroch ? Raz v minulosti mi odobrali práva lebo som hral 30 minut denne na servery kde som mal práva. Na TS čumím 13 ikonek s jejich servermi. A když se zeptám že proč tam nehrají tak mi povi, že sa nedá stíhať 13 serverov naraz držať aktivitu. Otázka zní : Naco máš tolik práv když pak vubec nestíhaš? Čo si pamätám ako sa rozširovalo, tak podmienka bola udržať si aktivitu nie? Nemyslím si že je normálne, že človek má práva na 13 serveroch a aktívne hraje na 2. Na ostatné mi povedal, že čas od času si tam príde trochu zahrať...
Redukto
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Neskuteční množství práv

od Rumcajz » 24 dub 2013, 16:31

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Neskuteční množství práv

Příspěvekod Niggas » 24 dub 2013, 19:18

Väčšie množstvo práv mávajú admini, ktorý sú tu už dlho a za ten čas, čo na GS pôsobia sa to nahromadilo. To, že ich stále majú dokazuje, že sú schopný admini a neni dôvod im ich brať, len preto, že tam nehrajú každý den. Proste ked majú chuť, tak tam skočia s tým, že ich tam stále majú. Sú to admini, ktorý už majú svoje zlaté časy horlivej aktivity za sebou a hrajú 4fun.
Generálny tajomník zombie.

http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
Niggas
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod Redukto » 24 dub 2013, 20:16

Dobrá , beru napr tebe. Si Zombie HSA pokiaľ ešte si bo na webe maš iba SA . Tak je normálne že máš práva na svojich serveroch. Admin na GS som bol od Júna 2012-Marec 2013. Keď som chcel rozšíriť bol to dosť zložitý proces. Keď už som mal 3 servery tak mi povedali že už mám menšiu aktivitu tak mi nepovolili. [tých 30 minút] . Ale nechápu koukám je admin JB ma práva na JB 2 a JB 6.Dostane SA a už zrazu všechny JB na ktorých v živote nehrál? Aký to má smysel mať práva kde som nikdy nehral. A skončí to tak , že hraje tam kde hrál a občasne sa zastaví na zvyšné servery [neplatí to na všetkých]. Tam nikomu nevadí, že napr. na JB 1 chodí raz za mesiac na 30 minut...
Redukto
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod PraBz » 26 dub 2013, 16:55

Stěžuj si někde jinde, tady to asi nevyřešíme, dávám lock.
PraBz

Příspěvekod Zesh » 29 dub 2013, 10:53 VIP

Viacerý ľudia ti to tu vysvetlili a nechápem prečo sa do toho staráš kde má kdo práva. LOCK
Zesh
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Zpět na Rady a návody