• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] STEAM- problém s rozlíšením
Dobrý deň
Mám problémy ak sa pripojim cez steam do cs 1.6 mám také rozlišenie že zapnem options nevidim na sekciu Video a neviem nič robiť...
ako sa to dá vyriešiť ?
ďakujem
Mám problémy ak sa pripojim cez steam do cs 1.6 mám také rozlišenie že zapnem options nevidim na sekciu Video a neviem nič robiť...
ako sa to dá vyriešiť ?
ďakujem
Žijete nereálne životy, začnite žiť skutočný
- Tyranizator
- Zkušený
[vyřešeno] STEAM- problém s rozlíšením
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: STEAM- problém s rozlíšením
Otevřeme si steam knihovnu, pravým tlačítkem myši klikneme na Counter Strike 1.6 --> Vlastnosti (anglicky properties) --> Nastavit možnost spuštění (anglicky set launch options). Nyní zadáme tyto údaje. Pozor! Musíte to zkopírovat i s těmi odrážkami, jinak to nebude fungovat. Zde je tedy text, který vložíte do možnosti spuštění -w 1024-h 768 . Potvrdíme "OK" a spustíme hru. Nyní se vám hra spustila v rozlišení 800x600. Po tom, co si rozlišení změníte své vlastní, můžete tuto možnost spuštění odstranit.
Vyzkoušej a dej vědět
Vyzkoušej a dej vědět

MŮJ YOUTUBE KANÁL: http://www.youtube.com/c/helfix1337
-
PepYk - Drbna
Re: STEAM- problém s rozlíšením
Dimitrovnak píše:Otevřeme si steam knihovnu, pravým tlačítkem myši klikneme na Counter Strike 1.6 --> Vlastnosti (anglicky properties) --> Nastavit možnost spuštění (anglicky set launch options). Nyní zadáme tyto údaje. Pozor! Musíte to zkopírovat i s těmi odrážkami, jinak to nebude fungovat. Zde je tedy text, který vložíte do možnosti spuštění -w 1024-h 768 . Potvrdíme "OK" a spustíme hru. Nyní se vám hra spustila v rozlišení 800x600. Po tom, co si rozlišení změníte své vlastní, můžete tuto možnost spuštění odstranit.
Vyzkoušej a dej vědět
Rada dobrá, konečně píšeš něco normálního, ale logicky zapoj mozek... Nastavení možnosti spuštění máš čísla 1024x768, to znamená, že to bude vertikální 1024 pixelů a horizontální 768

-
Hoolder - Spamer
Re: [řešíme] STEAM- problém s rozlíšením
TENTO PŘÍSPĚVEK BYL OZNAČEN JAKO SPAM!
-
JahodaGamesites - Zkušený
Re: [řešíme] STEAM- problém s rozlíšením
Bez odezvy, v případě zájmu řešení mě kontaktuj přes pm o unlock.
-
Hoolder - Spamer
• Stránka 1 z 1