• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Akademik na server GS (FURIEN 3)
Nick v hre: WAWEL
Nick na forum: evilplay
aktivita serveru : za měsíc jsu 217 hodin
STEAM: STEAM_1:0:195695
Odkaz na profil: evilplay-u40176.html
VEK: 32 let ..
SEKCE: ( furien 3)
PROČ CHCU AKADEMIKA : Chcu pomáhat serveru a hráčům… a nemám rád hackery a campery a hlavně moc pomáhat hráčům co tam hraju i vám GS na serveru furien 3
Moje pohřešky na GS : ban jsem měl za camp jedenkrát na 1hodinu NEPOUŽÍVÁM ( cheaty . ab wh atd…a nekempím ) .. dostal jsem ještě kick na 30 min že jsem měl ab já vždycky mířím na headshot tak si myslí že mam ab ..
O MĚ : Čau jsem Patrik bydlím ve Zlíně.. Strašně moc mám rád cunter strike furien 3 a i zombie darkness atd … A jsem dobrý člověk nekouřím, nepiju, nefetuju.Pracuju v Tesco mam bratranka je mu 12 let a pak mam sestru je o 12 let mladší .Mam pak hry GTA V na pc i na ps 3 ….. pak mam fifu to hrajem s kámošama ..
EVIP mám na zombí darkness
Děkuji : evilplay (WAWEL)
Nick na forum: evilplay
aktivita serveru : za měsíc jsu 217 hodin
STEAM: STEAM_1:0:195695
Odkaz na profil: evilplay-u40176.html
VEK: 32 let ..
SEKCE: ( furien 3)
PROČ CHCU AKADEMIKA : Chcu pomáhat serveru a hráčům… a nemám rád hackery a campery a hlavně moc pomáhat hráčům co tam hraju i vám GS na serveru furien 3
Moje pohřešky na GS : ban jsem měl za camp jedenkrát na 1hodinu NEPOUŽÍVÁM ( cheaty . ab wh atd…a nekempím ) .. dostal jsem ještě kick na 30 min že jsem měl ab já vždycky mířím na headshot tak si myslí že mam ab ..
O MĚ : Čau jsem Patrik bydlím ve Zlíně.. Strašně moc mám rád cunter strike furien 3 a i zombie darkness atd … A jsem dobrý člověk nekouřím, nepiju, nefetuju.Pracuju v Tesco mam bratranka je mu 12 let a pak mam sestru je o 12 let mladší .Mam pak hry GTA V na pc i na ps 3 ….. pak mam fifu to hrajem s kámošama ..
EVIP mám na zombí darkness
Děkuji : evilplay (WAWEL)
-
evilplay - Kolemjdoucí
[Zamítnuto] Akademik na server GS (FURIEN 3)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Akademik na server GS (FURIEN 3)
Já už toho mám dost. Požádáš buď z tohoto, nebo z tvého druhého účtu ještě jednou o akademika, dostaneš permu.
6 měsíců zamítnuto.
6 měsíců zamítnuto.
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1