• Stránka 1 z 1
[Zamietnutý] EventMaster
1. Nick: Nowik62
2. Věk: 13
3. Originální MC : nemam
4. Primárny Server kde chcete práva : Survival
5. VIP (Mám aktivované / Nemám Aktivované ) : Nemam ale kdyby stím byl problém dokoupím
6. Denní aktivita : 2-3h v sobotu a neděli více
7. Přestupky na Gamesites : ne
8. Přestupky mimo Gamesites : ne
9. Něco o sobě (minimálně 20 slov) : Jmenuji se Matěj , jsem klidný člověk dokážu se udobřit s lidmi, mezi mé zálibi patří počítač,florbal,fotbal
10. Proč právě ty (minimálně 40 slov ) : mám s adminováním dobré skušenosti už jsem parkrát byl admin jednou i Hl.Admin , jak jsem už říkal jsem klidný člověk ,baví mě stavět eventy a taky protože někdy když na serveru zrovna není admin tak tam lidi nadávaj, spamujou, dělaj pasti na hráče atd. a tomuto bych chtěl zabránit.
11. Event ze Singlu : v singlu event nemam ale mam jeden event na serveru.
2. Věk: 13
3. Originální MC : nemam
4. Primárny Server kde chcete práva : Survival
5. VIP (Mám aktivované / Nemám Aktivované ) : Nemam ale kdyby stím byl problém dokoupím
6. Denní aktivita : 2-3h v sobotu a neděli více
7. Přestupky na Gamesites : ne
8. Přestupky mimo Gamesites : ne
9. Něco o sobě (minimálně 20 slov) : Jmenuji se Matěj , jsem klidný člověk dokážu se udobřit s lidmi, mezi mé zálibi patří počítač,florbal,fotbal
10. Proč právě ty (minimálně 40 slov ) : mám s adminováním dobré skušenosti už jsem parkrát byl admin jednou i Hl.Admin , jak jsem už říkal jsem klidný člověk ,baví mě stavět eventy a taky protože někdy když na serveru zrovna není admin tak tam lidi nadávaj, spamujou, dělaj pasti na hráče atd. a tomuto bych chtěl zabránit.
11. Event ze Singlu : v singlu event nemam ale mam jeden event na serveru.
- Nowik62
- Kolemjdoucí
[Zamietnutý] EventMaster
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: EventMaster
ZAMIETAM!
-
AwesomeM4RT1N - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1