• Stránka 1 z 1
Admin portuje lidi a zabijí (MrHonza16)
Admin EM MrHonza16 mně portnul na strom a hned mně zabíjel !
MrHonza16 / Survival
Takže MrHonza mně portuje a zabijí začalo to že sa na mna portnul a najednou ( neviditelný hráč ) zabijem ho je to MrHonza16 a ted sa na mně portuje a chce po mně veci spět ( proč ne má se portovat ) tak si vzal zbroj a portnul mně na strom vedle mí resky.
Dukaz mam Screen http://leteckaposta.cz/128054569
DAKUJEM !
MrHonza16 / Survival
Takže MrHonza mně portuje a zabijí začalo to že sa na mna portnul a najednou ( neviditelný hráč ) zabijem ho je to MrHonza16 a ted sa na mně portuje a chce po mně veci spět ( proč ne má se portovat ) tak si vzal zbroj a portnul mně na strom vedle mí resky.
Dukaz mam Screen http://leteckaposta.cz/128054569
DAKUJEM !
- SuRpEn
- Kolemjdoucí
Admin portuje lidi a zabijí (MrHonza16)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Admin portuje lidi a zabijí (MrHonza16)
Nevidím nikde, že bych tě portl. To, že hoříš u svého domu neznamená, že tě zabíjím. 
1. Portl sem se na tebe omylem, tys mě ihned zabil. Napsal sem ti ať mi vrátíš věci a portl se na tebe do tvé resky. Stále si odmítal vrátit věci, poté si zapnul PVP a začal se mnou bojovat. Pokaždé si pvp vypnul počkal na plné srdíčka a znovu ho zapnul.

SuRpEn píše:Takže MrHonza mně portuje a zabijí začalo to že sa na mna portnul a najednou ( neviditelný hráč ) zabijem ho je to MrHonza16 a ted sa na mně portuje a chce po mně veci spět ( proč ne má se portovat ) tak si vzal zbroj a portnul mně na strom vedle mí resky.
1. Portl sem se na tebe omylem, tys mě ihned zabil. Napsal sem ti ať mi vrátíš věci a portl se na tebe do tvé resky. Stále si odmítal vrátit věci, poté si zapnul PVP a začal se mnou bojovat. Pokaždé si pvp vypnul počkal na plné srdíčka a znovu ho zapnul.

-
MrHonza16 - Amatér
Re: Admin portuje lidi a zabijí (MrHonza16)
Sťažnosť zamietam.
Tvoj dôkaz nieje relevantný a nepotvrdzuje to čo ty píšeš.
Ak sa ešte raz stane že sa na teba niejaký EM portne z niejakého dôvodu (ohlásene) a ty ho zabiješ, dostaneš ban lebo toto nebolo prvý krát čo si to spravil.
Tvoj dôkaz nieje relevantný a nepotvrdzuje to čo ty píšeš.
Ak sa ešte raz stane že sa na teba niejaký EM portne z niejakého dôvodu (ohlásene) a ty ho zabiješ, dostaneš ban lebo toto nebolo prvý krát čo si to spravil.
-
AwesomeM4RT1N - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1