• Stránka 1 z 1
VIP furien2
Nickname na serveru: RiiCii
Kde mám VIP: Furien 2
Jak je VIP staré: to VIP ma už roky
Kdy mi VIP naposledy fungovalo: pŕed rokem šlo
Zkoušel jsem zopakovat postup z emailu: Ano
Popis problému: VIP mi normálne šlo ale skoušel jsem to i podle návodu znovu ale to VIP je tak staré že na aktivaci trebalo stiahnuť program. Který se už nedá stáhnout lebo je Error na té stránce. Zde ke stazeni: http://gamesites.cz/VIP_Gamesites.exe
2) Zkopirujte a vlozte do VIP aktivatoru nasledujici radek:
setinfo _pw35 "......."
3) VIP bude fungovat jen v pripade, ze budete hrat pod nickem uvedenym pri aktivaci !
Vami uvedeny nickname byl: RiiCii
Zde sou pokyni které jsem mnel uložené z emailu ale už nevim na kterým to bylo :/ a nwm jak si ho mam aktivovat tak poprosím o pomoc.
Dekuju
Kde mám VIP: Furien 2
Jak je VIP staré: to VIP ma už roky
Kdy mi VIP naposledy fungovalo: pŕed rokem šlo
Zkoušel jsem zopakovat postup z emailu: Ano
Popis problému: VIP mi normálne šlo ale skoušel jsem to i podle návodu znovu ale to VIP je tak staré že na aktivaci trebalo stiahnuť program. Který se už nedá stáhnout lebo je Error na té stránce. Zde ke stazeni: http://gamesites.cz/VIP_Gamesites.exe
2) Zkopirujte a vlozte do VIP aktivatoru nasledujici radek:
setinfo _pw35 "......."
3) VIP bude fungovat jen v pripade, ze budete hrat pod nickem uvedenym pri aktivaci !
Vami uvedeny nickname byl: RiiCii
Zde sou pokyni které jsem mnel uložené z emailu ale už nevim na kterým to bylo :/ a nwm jak si ho mam aktivovat tak poprosím o pomoc.

- aggr3so
- Kolemjdoucí
VIP furien2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: VIP furien2
Kód jsi zde vůbec neměl dávat, jestli si ho již někdo opsal a použije ho, tak jsi o něj přišel. Nicméně, na serveru napiš do chatu /aktivator a tam poté vlož kód, který máš v uvozovkách. LOCK
-
Lulka - Šerif
• Stránka 1 z 1