[prijatý]Žádost o akademika na JB

Příspěvekod HitmanTrilogy » 25 dub 2015, 19:48 VIP

Nick ve hře: Hitman[CZ]

Nick na fóru: kunGfuPandA

Odkaz na profil: kungfupanda-u35354.html

Věk: 16 let

SteamID: STEAM_0:1:95689380

Sekce: JailBreak's

HLStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=1549

Proč chci akademika?: To proč chci akademika je jednoduché ale v tom co píšu a s mým vyjadřování si myslím že složité. Začnu tím že hraju JB od té doby co jsem poprvé ,,vlezl do GS" a to je asi 6 let. Pro mojí kariéru to bylo moc a byl jsem na JB skoro každý den a proto jsem na non-steamu nahrál 800hodin jen na JB. Na steamu mám teď nahráno asi 450hodin. Začínal jsem na steamu společně s Kocou, nikotin++, atd. Nejlepší léta jsem měl když tu hrál ještě Hecker. Pravidla jsem se postupně učil pomocí jiných hráčů a to každým dnem. Nejvíce co mě asi moc trápí jsou moje MIMO VZORKY na fórku. V tomto ohledu se musím zlepšit. To je asi vše. více dole |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Moje prohřešky: Prohřešky žádné nemám ani bany.

Proč jsem přišel o práva na jump : Práva jsem dostal asi 29.12..2014 - týden či 8 dní jsem o práva přišel mojí blbostí.
Důvod od hTcinfo :) = 50 hráčů i adminů jsi na mě stěžovalo prý mám i práva na jiném portálu a že spamuji fórum nesmysli.
Jediné čeho jsem asi docílil je to že jsem jako admin napsal jeden špatný topic.
Čeho jsem si vědom: Že jsem byl zbrklí a neměl jsem zkušenosti s tím být admin a hodně toho lituju. Po tom co jsem tedy byl zrušen jsem chtěl situaci napravit a proto jsem se chtěl nějakým způsobem omluvit ale dotyčný omluvu nepřijal. Celé dny/měsíce jsem měl tuto situaci v hlavě a poučoval se ze svých chyb teď jsem tu abych ukázal jak jsem to myslel a že 2 šance je aspoň s těch 25% na místě.
VIP-Web 3x, Deatrun#2
EVIP-JailBreak#1,#2 ; Inferno Only ; Capture the Flag #1 ; Furien #10
HitmanTrilogy
Zkušený
Zkušený

[prijatý]Žádost o akademika na JB

od Rumcajz » 25 dub 2015, 19:48

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o akademika na JB

Příspěvekod Mimiman » 26 dub 2015, 18:57 VIP

Ahoj, bol si PRIJATÝ do akadémie.

• Čo máš robiť akademik zistíš >>>TU<<<
  • Nezabudni si prečítať Administráciu ktorú nájdeš v sekcii akademie pod Prihláškami --> >>>TU<<<
  • Skontroluj si či si dobre zapísaný v tejto tabuľke akademikov >>>TU<<<
EX - Správca Akademie (19.9.2014-6.5.2015)
EX- Admin All Paintball(14.11.2014-6.4.2015))
EX- Admin All Jailbreak (9.2.2014-25.12.2014)
EX- MC Server Admin, MC CheatHunter
Mimiman
Redaktor
Redaktor

Zpět na Přihlášky