• Stránka 1 z 1
Šialeny FPS Drop/rip HW?
Zdravím, dnes sa mi vyskytol na notebooku (asus k55vj, i7, gt635m,2roky starý) problém pri hraní. Ešte včera ked som mal zapnuté lol-ko a som mal na ultra high 100+ fps a všetko šlo perfektne. Dnes som zapol lol-ko a dostal som 30 fps v každom nastavení od very low po ultra high. To isté sa mi stalo s CS:GOčkom, namiesto 150 fps mám 28 a je to absolútne nehrateľné. Problém je ale IBA pri hrách, všetko ostatné klape. Keď hrám mam asi 15% CPU zataženia a 38% RAM-ky takže v tom problém nebude.
Všetky programy na pozadí som vypol. Laptop som prešiel základnym avast scanom a aj malwarebytesom (našlo celkom veľa adwaru, ale nepomohlo). Mal som ho aj otvorený a všetko som prečistil, ale prachu tam veľa aj tak nebolo. Je možné že sa mi aj napriek tomu niečo prehrieva? GPU 55, CPU 65, MB 70 stupnov (pri nečinnosti aj pri hrani, ale myslim že to takto je už celkom dlho a nemal som fps dropy + na notebook tie teploty niesu také zvláštne).
Za všetky rady ďakujem
Všetky programy na pozadí som vypol. Laptop som prešiel základnym avast scanom a aj malwarebytesom (našlo celkom veľa adwaru, ale nepomohlo). Mal som ho aj otvorený a všetko som prečistil, ale prachu tam veľa aj tak nebolo. Je možné že sa mi aj napriek tomu niečo prehrieva? GPU 55, CPU 65, MB 70 stupnov (pri nečinnosti aj pri hrani, ale myslim že to takto je už celkom dlho a nemal som fps dropy + na notebook tie teploty niesu také zvláštne).
Za všetky rady ďakujem

Slayer Pantera Megadeth Sepultura Metallica
-
Barman - Zkušený
Šialeny FPS Drop/rip HW?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Šialeny FPS Drop/rip HW?
Kdyz neumim cist a reagovat, nebudu sem radsi psat!
-
Aweex - Kolemjdoucí
Re: Šialeny FPS Drop/rip HW?
V NVidia control panelu se presvec, ze mas danou externi grafickou kartu pro hry, trosku se tam pohrab, vsude kde to jde, nastav Vysokovykonny procesor nvidia, momentalne ti zrejme vse bezi pres integrovanou intel grafiku, proto tak low fps. Popripade dopis, jestli mas ntb na nabijecce, ujisti se,ze mas v modech napajeni zvolen Vysoky vykon.
V pripade problemu, muzes prijit i na TS a naspat mi, muzem to vyresit pres teamviewer, popripade sem postni screeny, ktere by mohly dve tveho usouzeni pomoct k reseni problemu(z winu nebo nV control panelu).
V pripade problemu, muzes prijit i na TS a naspat mi, muzem to vyresit pres teamviewer, popripade sem postni screeny, ktere by mohly dve tveho usouzeni pomoct k reseni problemu(z winu nebo nV control panelu).
-
Khertys - Hlavní Support
• Stránka 1 z 1