[Zamítnuto] Zadost o Akademika

Příspěvekod Diamantes » 27 dub 2015, 14:43

Nick v hre:[CZE]Diamantes01
Nick na forku: diamantes
Odkaz na profil:http://www.gamesites.cz/forum/diamantes-u1547.html
VEK:19
STEAM ID: STEAM_0:1:65959593
SEKCIA:Jailbreak 4
ODKAZ NA HLSTATS:http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/hlstats.php?mode=playerinfo&player=6857

Prečo chcem akademika:Akademik bych se chtel stat Protoze bych chtel zlepsit hrani na JB.Jsem hodne aktivni hrac a tak bych mohl lepe kontrolovat a aby tam cheateri nekazily hru a protoze chci hrat spravedlive podle pravidel jako vsichni ostatni.Pokud se na Jb porusuji pravidla a admini zrovna nejsou aktivni a nejsou ani na Steamu (nebo nemaji cas) tak to bych chtel zmenit alespon tak ze bych Kicknul vim ze BAN akademik dat nemuze.A nebo Ban alespon zaridit.Pokud bych byl Akademik tak pozdeji bych zadal i o Admin prava.Par Adminu uz me zna a tak vedi jak hraju a ze nikomu nenadrzuji ani nic podobneho.

Moje prehrešky na GS alebo inde: 1 ban za FK dalsi byly v predchozi dobe ale uz nevim kolik, ale za cheaty to nebylo.
Diamantes
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamítnuto] Zadost o Akademika

od Rumcajz » 27 dub 2015, 14:43

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Zadost o Akademika

Příspěvekod Tommy58 » 27 dub 2015, 14:45 VIP

Ahoj,

jelikož máš dva příspěvky, tak mám pro tebe bojový úkol o 3 dějstvích.

1. Nahlásíš aspoň 5 porušení pravidel, jakéhokoliv druhu: Cheating, FK, MFK, Kazení hry jakéhokoliv druhu, Reklama, Nadávky.
2. Získáš minimálně 20 příspěvků. Máš ode mě povolených 5 ve flame, 5 a více získáš pomocí nahlašování hráčů a zbytek bude pomáhání hráčům všeho druhu = Counter Strike 1.6, GO, Dota, LOL, GTA a další.
3. Navýšíš mnohem více svou aktivitu a pomoc hráčům ve hře.

Momentálně ti akademika nedám, kdybych neměl žádné pravidla, je akademik každej druhej.

Až to budeš mít, napiš mi soukromou zprávu a já se na to podívám.
Momentálně zamítám.
Tommy58
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Přihlášky