I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Stížnost na admina REV!

Příspěvekod LoveYou » 27 dub 2015, 14:24 VIP

Zdravím,dnes kolem kolem 15 hodiny jsem hrál JB#2.
Situace byla taková : Hrála se mapa jb_snow.
Simon zavřel vězně do boxu a postavil 3 schody. (Ještě předtím dal nesmyslný příkaz že nesmíme zabíjet :roll: ) Hráč porušíl zákaz a boxnul tak jsem simonovi řekl aby, mu dal nevýhodu,ten mě ale prostě INGOROVAL.
Tudíž jsem hráče zabil a najednou mě vzal do GRABU Rev a začal mi říkat proč jsem ho zabil když mi dal simon zákaz zabíjet. Řekl jsem mu že simon nereagoval na výzvu o nevýhodu tak jsem ho zabil.
Admin zřejmě neustál že neměl pravdu tak mě HODIL O ZEM A PŘEMÍSTIL. (Rev si hrál podle svích pravidel i když ještě neměl práva :roll: )
Důkaz : http://leteckaposta.cz/721629725
nepytaj sa odkial mam cash, lebo budem muset klamat a neviem či to zješ, trvalo to par dní, možno že tři a s tím chemickým štěstím odešli i moje sny.

L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
LoveYou
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Stížnost na admina REV!

od Rumcajz » 27 dub 2015, 14:24

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Stížnost na admina REV!

Příspěvekod RewiK » 27 dub 2015, 14:46

Ano. Simon hrál schody do nebe. Řekl vám, že nebudete zabíjet jelikož měl ve hře 3 hráče. Ale ty si si stále povídal svoje, poté co si hráče zabil ti jasně řekl, že proč si ho zabil, že o té nevýhodě ví. Ale i přesto si si tvrdil stále svoje. k TT jsem tě přesunul protože si pokazil simonovi hru. Dál se sem vyjádří vyšší. Pokud jsem tě přehodil zle, tak se ti omluvím.
RewiK
Zkušený
Zkušený

Re: Stížnost na admina REV!

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 27 dub 2015, 15:18

Hráč Simona zřetelně upozornil, Simon ani napodruhé nereagoval. Hráč dostal oprávněně kill.
Admin bude potrestán.
Stížnost oprávněná
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy