• Stránka 1 z 1
PSC za skiny
Dobrý den.
Před pár dny jsem si koupil PSC v hodnotě 100 korun z Velikonočních peněz. Problém je v tom, že minimální hodnota pro vklad do Steam peněženky je 5€ .. Což 100 korun je sotva 3,65€. Proto jsem se rozhodl že tuto PSC zkusím vyměnit za nějaké skiny, které nejspíše později vsadím.
> Nabízím PSC v hodnotě 100kč.
> Chci za to ideálně AK47 Blue Laminate FN ( pohybuje se ve stejné cenové relaci přibližně ) & Nebo mi můžete něco nabídnout sám.
Předem upozorňuji že chci seriózní obchod, nedělá mi problém jít přes admina. ( V případě že by někdo se mi chtěl ozvat, prosím písněte mi pod tento příspěvek, děkuji. ) Přeji příjemný zbytek dne, s pozdravem Sebo. + Jsem ochoten Vám poskytnout osobní údaje, jako je mé jméno, bydliště ..
Před pár dny jsem si koupil PSC v hodnotě 100 korun z Velikonočních peněz. Problém je v tom, že minimální hodnota pro vklad do Steam peněženky je 5€ .. Což 100 korun je sotva 3,65€. Proto jsem se rozhodl že tuto PSC zkusím vyměnit za nějaké skiny, které nejspíše později vsadím.
> Nabízím PSC v hodnotě 100kč.
> Chci za to ideálně AK47 Blue Laminate FN ( pohybuje se ve stejné cenové relaci přibližně ) & Nebo mi můžete něco nabídnout sám.
Předem upozorňuji že chci seriózní obchod, nedělá mi problém jít přes admina. ( V případě že by někdo se mi chtěl ozvat, prosím písněte mi pod tento příspěvek, děkuji. ) Přeji příjemný zbytek dne, s pozdravem Sebo. + Jsem ochoten Vám poskytnout osobní údaje, jako je mé jméno, bydliště ..
- sebogfx
- Kolemjdoucí
PSC za skiny
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: PSC za skiny
čus
jsem ti za to ochoten nabídnout :

....... 1.49€ ......... 0.64€ ............ 0.41€ ............ 0.64€
něco málo proděláš ale není to zas tam obrovské číslo, je to na tobě
můj inventář http://steamcommunity.com/id/FaLtYxCZ/inventory/#730

....... 1.49€ ......... 0.64€ ............ 0.41€ ............ 0.64€
něco málo proděláš ale není to zas tam obrovské číslo, je to na tobě
můj inventář http://steamcommunity.com/id/FaLtYxCZ/inventory/#730
Ex ALL Furien Admin
Ex CS 1.6 Support
Ex Lock a Edit
steamcommunity.com/id/FALTYX/
Ex CS 1.6 Support
Ex Lock a Edit
-
FaLtYxCZ - Kazatelův učeň
Ahoj milý FaLtYxCZ.
Děkuji za příznivou nabídku, avšak aktuálně nejsem doma a nejspíše přijedu příští týden ze zdravotních důvodů. Tvojí nabídku bych rád přijal i když bude menší overpay na tvé straně, tudiž pokud nespěchá ten trade tak bych to během příštího týdne i vzal, s tím že bych šel první a případně našel i prostředníka. A nebo půl kódu + nejmenší skin, druhá část a zbytek. Ihned jak přijedu domů, přidám si Tě na steamu, ale bude to nejspíše v průběhu týdne, nečekej že to bude teď o víkendu.
Poprosím moderátora, aby diskuzi ještě neuzamykal. S pozdravem, Sebo.
Děkuji za příznivou nabídku, avšak aktuálně nejsem doma a nejspíše přijedu příští týden ze zdravotních důvodů. Tvojí nabídku bych rád přijal i když bude menší overpay na tvé straně, tudiž pokud nespěchá ten trade tak bych to během příštího týdne i vzal, s tím že bych šel první a případně našel i prostředníka. A nebo půl kódu + nejmenší skin, druhá část a zbytek. Ihned jak přijedu domů, přidám si Tě na steamu, ale bude to nejspíše v průběhu týdne, nečekej že to bude teď o víkendu.

Poprosím moderátora, aby diskuzi ještě neuzamykal. S pozdravem, Sebo.
- sebogfx
- Kolemjdoucí
Omlouvám se moderátorům za double post, ale poprosil bych aby si mě dotyčná osoba přidala na steamu. http://steamcommunity.com/id/seb0gfx
- sebogfx
- Kolemjdoucí
na steamu ti píšu ale ty neodpovídáš
Ex ALL Furien Admin
Ex CS 1.6 Support
Ex Lock a Edit
Ex CS 1.6 Support
Ex Lock a Edit
-
FaLtYxCZ - Kazatelův učeň
Omlouvám se Falty, vysvětlil jsem ti to již na Steamu. Pořád platí.. První nejdu, buď půjdete první Vy a nebo přes middlemana. 

- sebogfx
- Kolemjdoucí
Čas vypršel. Pokud chceš, založ si nový topic. LOCK!
EX
CS:GO Server Admin
CS:GO Support Kapitán
MC Server Admin
MC Server Admin - zástupce
MC Support
MC Admin
CS 1.6 Admin
Asistent Šéfredaktora
Turnajový Administrátor
Aktuálně
Redaktor pro Gamesites.cz & Grunex.com