• Stránka 1 z 1
[Přijat]Smolko
Nick - .[S]mo1ko_
Věk - 15+(9.9.1999)
Hodiny - Nevim ale 300 +-
Zkušenosti na RoSA - 10
Něco málo o sobě - Jmenuju se Zdeněk. Bydlím v nejvice zasmogovane oblasti ČR. GTAčko hraju asi tak od 7 let a jednie gta co jsem asi nehral je GTA5.Už 1 jsem akademik byl ale tu dobu mi bohužel k odešel komp tak jsem o neho v zapětí přišel.Jinak J jsem docela v klidu synek a rad si dělam skoro ze všeho srandu. Rad chodím ven s kokisakem a FiLkem (pokuď fila dostanem ven... ). Rád jezdím na kole a hraju fotbal,florbal. Mam rad kuřecí řizek,pizzu a kofolu.
Věk - 15+(9.9.1999)
Hodiny - Nevim ale 300 +-
Zkušenosti na RoSA - 10
Něco málo o sobě - Jmenuju se Zdeněk. Bydlím v nejvice zasmogovane oblasti ČR. GTAčko hraju asi tak od 7 let a jednie gta co jsem asi nehral je GTA5.Už 1 jsem akademik byl ale tu dobu mi bohužel k odešel komp tak jsem o neho v zapětí přišel.Jinak J jsem docela v klidu synek a rad si dělam skoro ze všeho srandu. Rad chodím ven s kokisakem a FiLkem (pokuď fila dostanem ven... ). Rád jezdím na kole a hraju fotbal,florbal. Mam rad kuřecí řizek,pizzu a kofolu.

-
Smolk0 - Pokročilý
[Přijat]Smolko
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Smolko
Vždyť si mi včera ještě nadával, jak jsem tě blokl... co mi na to řekneš?
ex
GTA HLA RoSA classic
GTA Správce akademie
GTA Support
GTA HLA RoSA classic
GTA Správce akademie
GTA Support
-
PR0TIVA - Zkušený
Re: Smolko
Já tě do akademie vezmu až za týden- 2 týdny, teď mi ukaž, že se tvoje chování vylepšilo.

-
Rekkago - Pokročilý
• Stránka 1 z 1