• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Lagy jen u vás.
Zdravím,
Nevím si rady s latencí. Na všech serverech mám latency v rozmezí 10-25.
Na Vašem bhop serveru 150+/-
Dokáže mi někdo poradit ?
Díky.
Nevím si rady s latencí. Na všech serverech mám latency v rozmezí 10-25.
Na Vašem bhop serveru 150+/-
Dokáže mi někdo poradit ?
Díky.
-
dzikis - Kolemjdoucí
[vyřešeno] Lagy jen u vás.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Lagy jen u vás.
Zdar, v tom případě je nejspíše server přetížen. Zkus se připojit teď. Když ti to nepůjde, sleduj ping ostatních hráčů, jesli je v pořádku.
Když ti to ale na ostatních serverech funguje normálně, chyba by měla být v serveru, ne u tebe.
Pak prosím napiš, jak to dopadlo.
Když ti to ale na ostatních serverech funguje normálně, chyba by měla být v serveru, ne u tebe.
Pak prosím napiš, jak to dopadlo.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
Re: Lagy jen u vás.
Ahoj, zkusil jsem to teď a pořád stejné. Na serveru bylo 8 lidí s průměrným pingem okolo 20ms a já jediný s 100-200ms.
Zkusil sem proto Váš jiný server, respektive jump, kde jsem byl sám a ta samá písnička.
Matně si vzpomínám na nějaké příkazy do konzole, ohledně "ratů", nebylo by to řešení ?
Zatím.
Zkusil sem proto Váš jiný server, respektive jump, kde jsem byl sám a ta samá písnička.
Matně si vzpomínám na nějaké příkazy do konzole, ohledně "ratů", nebylo by to řešení ?
Zatím.
-
dzikis - Kolemjdoucí
Re: [řešíme] Lagy jen u vás.
Zkoušel třeba Zombie, Public,atd?
Jinak si změř hodnotu internetu, a pak si tam vyber ty příkazy >> nestabilni-pripojeni-vysoky-ping-t60232.html
Jinak si změř hodnotu internetu, a pak si tam vyber ty příkazy >> nestabilni-pripojeni-vysoky-ping-t60232.html
(:
-
Deluxina - Spamerův sluha
90% serverů máme umístěný v praze, kde je opravdu dobrá konektivita. 10% serverů (je tam i server o kterém píšeš) jsou někde v ostravě. Latence na těch několika serverech je pro některý lidi horší k vůli poskytovateli, kterej z nějakých důvodů nejede trasu přímo od uživatele k serveru, ale jde od uživatele, někam do německa a až pak do ostravy. Dělá to myslím jen jeden poskytovatel internetu a nějak se to řeší.
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
"Průměrná rychlost připojení: [?]9,344 Mbit/s
Průměrná rychlost stahování dat: [?]1,168 MB/s
Průměrná rychlost uploadu: [?]neměřeno"
Fláknul jsem tam ty příkazy co configu a světe div se, ono to funguje.
Díky za Váš čas a ochotu !
Průměrná rychlost stahování dat: [?]1,168 MB/s
Průměrná rychlost uploadu: [?]neměřeno"
Fláknul jsem tam ty příkazy co configu a světe div se, ono to funguje.

Díky za Váš čas a ochotu !
-
dzikis - Kolemjdoucí
Dobře, zamykám.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1