• Stránka 1 z 1
[Zamietnutý] EM/skyblock
1. Nick: fandasliz
2. Věk: 14
3. Originální MC : nemam
4. Primárny Server kde chcete práva : Skyblock
5. VIP (Mám aktivované / Nemám Aktivované ) : Nemám
6. Denní aktivita :2hodiny +
7. Přestupky na Gamesites : Ban hacky : uz vse mam pryc
8. Přestupky mimo Gamesites : Reklama : ani jsem ban nedostal na serveru jsem byl jen ja a kamos psal jsem mu ip na gs
9. Něco o sobě : Je mi 14let mezi mé zájmy patří Fotbal jezdim na kole a samozrejme i mc, chodím do základni školy do 8. třídy
10. Proč právě ty : Rád dávam eventy baví mě pořádat a samozrejme i skákat, lidi spamuji obcas nikdo neni na serveru tak bych to mohl resit, ano resim to prez web ale nez to tam nahodim .. tak pokracuji, rad stavim testuji.
11. Event je tady na serveru : /res tp fandaslizJump
2. Věk: 14
3. Originální MC : nemam
4. Primárny Server kde chcete práva : Skyblock
5. VIP (Mám aktivované / Nemám Aktivované ) : Nemám
6. Denní aktivita :2hodiny +
7. Přestupky na Gamesites : Ban hacky : uz vse mam pryc
8. Přestupky mimo Gamesites : Reklama : ani jsem ban nedostal na serveru jsem byl jen ja a kamos psal jsem mu ip na gs
9. Něco o sobě : Je mi 14let mezi mé zájmy patří Fotbal jezdim na kole a samozrejme i mc, chodím do základni školy do 8. třídy
10. Proč právě ty : Rád dávam eventy baví mě pořádat a samozrejme i skákat, lidi spamuji obcas nikdo neni na serveru tak bych to mohl resit, ano resim to prez web ale nez to tam nahodim .. tak pokracuji, rad stavim testuji.
11. Event je tady na serveru : /res tp fandaslizJump
-
fandasliz - Minecraft HLSA
[Zamietnutý] EM/skyblock
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: EM/skyblock
ZAMIETAM.
Neprešiel mesiac od poslednej žiadosti, + dokúp si aspoň jednu z veci orgio/vip a môžme sa baviť o právach. Ak si ochotný toto splniť, napíš si o 2 týždne
Neprešiel mesiac od poslednej žiadosti, + dokúp si aspoň jednu z veci orgio/vip a môžme sa baviť o právach. Ak si ochotný toto splniť, napíš si o 2 týždne
-
AwesomeM4RT1N - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1