• Stránka 1 z 1
Unban
Dobrý , dostal som pred malou chvílkou ban nick Eso Rimmer za "nadávky na Admina" ..Napísal som že raňajkujem a chvílu som sa nehýbal , neubehlo ani 20s od začiatku kola a dostal som bezdôvodný slay , spýtal som sa "Ktorý idiot mi dal slay ?"
a ban na 24 hodín
Týmto ťa pozdravujem admin Jadberg
a ban na 24 hodín

Týmto ťa pozdravujem admin Jadberg
-
CRX - Kolemjdoucí
Re: Unban
Ahoj,
0:50 zhruba zbývalo do konce kola a ty jsi kempil na t spawnu, když jsi byl terorista, dal jsem ti slay a tady se sám přiznáváš k tomu za co jsi dostal ban. Stačí to příště napsat slušněji, rád ti odpovím
0:50 zhruba zbývalo do konce kola a ty jsi kempil na t spawnu, když jsi byl terorista, dal jsem ti slay a tady se sám přiznáváš k tomu za co jsi dostal ban. Stačí to příště napsat slušněji, rád ti odpovím

Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem.
-
Jadberg - Vítěz Tipovačky
Re: Unban
[quote="Jadberg"]Ahoj,
[/quote
Napísal som ti pekne že raňajkujem , nekempil som ale "AFKoval" takže ten slay nebol od teba správny to musíš uznať , pretože neslayujete ani "afkérov" po 2 kolách
Ten ban by si mohol zrušiť pretože chybu si urobil aj ty , mrzí ma že som ťa nazval idiotom
Ale vytočilo ma to pretože jednak ludia robia horšie prehrešky a nikto im nič nerobí a jednak bývajú aj horšie nadávky za ktoré niesú trestaní 

Napísal som ti pekne že raňajkujem , nekempil som ale "AFKoval" takže ten slay nebol od teba správny to musíš uznať , pretože neslayujete ani "afkérov" po 2 kolách

-
CRX - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1