• Stránka 1 z 1
žadost o unban
1.
Server: Skyblock
Admin: Tomasek053
Účet: honzomentv
2.
Důvod: fly hack
Dĺžka banu: Na vždy
3. Napíšte, čo sa stalo: já sem odešel od pc a kamos byl u nás s jeho mamkou tak mi vlezl na pc a byl na wc. já byl zrovna se stývem na eventu a kdyš sem doešel oni dávno odešli já se vrátil z wc a vidím že mam uspaný pc s tak ho zapnu a vidím ban za fly-hack ( kámoše mam plné zuby to j po 2 co mi to udelal )
Server: Skyblock
Admin: Tomasek053
Účet: honzomentv
2.
Důvod: fly hack
Dĺžka banu: Na vždy
3. Napíšte, čo sa stalo: já sem odešel od pc a kamos byl u nás s jeho mamkou tak mi vlezl na pc a byl na wc. já byl zrovna se stývem na eventu a kdyš sem doešel oni dávno odešli já se vrátil z wc a vidím že mam uspaný pc s tak ho zapnu a vidím ban za fly-hack ( kámoše mam plné zuby to j po 2 co mi to udelal )
- honasmarak
- Kolemjdoucí
žadost o unban
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: žadost o unban
Prakticky sa sám k tomu priznávaš že čiuž ty alebo tvoj kamoš použil cheaty na tvojom nicku ako znie v pravidlách každý si zodpovedá za svoj účet komu dá heslo a navyše cheaty nestiahneš za chvílu čo ideš na WC čo je tiež blbosť.
video o tom mám ale neviem či má zmysel dokladať o tom dôkaz keďže si sa priznal keď bude treba hodím ho sem.
video o tom mám ale neviem či má zmysel dokladať o tom dôkaz keďže si sa priznal keď bude treba hodím ho sem.
-
tomas0053 - Amatér
Re: žadost o unban
Jasné kamoš...
Aj tak si musel mať v PC cheaty, aj keď nie, tak to je tvoj problém.
Tvoja možnosť -> unban-za-vip-t78088.html

Tvoja možnosť -> unban-za-vip-t78088.html
"Nič nie je také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať!"
James Keziah Delaney
James Keziah Delaney

-
BH666 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1