• Stránka 1 z 1
Vlikett / PEto
UID :i08p3/VSL6sctg/TQp1oTWy5Y3k=
Výpis toho, co se vám ukazuje po napojení: You are banned temporarily. Reason: "aby si vedel co je ban bez dovodu"
Try again in 6d 22:16:29
Popis situace: Ptám se PEta na pár věcí, po chvilce se chci zeptat na jeho názor ohledně Odebírání adminů apod. (Celé to nebudu psát , vulgarism nebo nějaké jiné urážky tam nejsou) po chvíli dostanu Ban , za cca 20min se jdu podívat na jak dlouho a zjistím že ban už nemám tak se jdu zeptat PEta ''zda-li je normální aby někdo klidně i z Vedení dával neodůvodněný ban a neřešil nebo se ani nevyjadřoval k určité situaci , po chvilce jsem dostal další ban.
Výpis toho, co se vám ukazuje po napojení: You are banned temporarily. Reason: "aby si vedel co je ban bez dovodu"
Try again in 6d 22:16:29
Popis situace: Ptám se PEta na pár věcí, po chvilce se chci zeptat na jeho názor ohledně Odebírání adminů apod. (Celé to nebudu psát , vulgarism nebo nějaké jiné urážky tam nejsou) po chvíli dostanu Ban , za cca 20min se jdu podívat na jak dlouho a zjistím že ban už nemám tak se jdu zeptat PEta ''zda-li je normální aby někdo klidně i z Vedení dával neodůvodněný ban a neřešil nebo se ani nevyjadřoval k určité situaci , po chvilce jsem dostal další ban.

-
Taygete - Mistr Yoda
Vlikett / PEto
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Vlikett / PEto
Napiš sem za dva dny bez toho, aniž bys napsal do té doby cokoliv někomu z vedení nebo adminům a dám ti unban.
-
Whoik - Vedení Gamesites.cz
To určitě , nebudu skákat jak pískáš chovej se ke každýmu stejně jen vidím že ti napíšu a po 8hodinách... bez odpovědi pak zjistím že si směle píšeš s ostatníma. A taky psát si na webu nebo ostatním adminům můžu cokoliv kromě Vulgarismu apod. věcí uvedených v pravidlech.
Potřeboval jsem nutně vyřešit Neoprávněný vyhazov občas jsem se tě zeptal jestli máš alespon 5 M I N U T čas a jediné čeho se dočkám je pomalu měsíc naprostý Ignore (Ne určitě by jsi nebyl ani malinko rozhozen, nebo ani trochu by jsi se nenaštval.)
Potřeboval jsem nutně vyřešit Neoprávněný vyhazov občas jsem se tě zeptal jestli máš alespon 5 M I N U T čas a jediné čeho se dočkám je pomalu měsíc naprostý Ignore (Ne určitě by jsi nebyl ani malinko rozhozen, nebo ani trochu by jsi se nenaštval.)

-
Taygete - Mistr Yoda
Vlikett píše:Potřeboval jsem nutně vyřešit Neoprávněný vyhazov
asi kazdy z nas ti nato odpovedal, niekto to vydrzdal raz, dvakrat (taha sa to uz asi 2 tyzdne)... ale ked cloveku napises 10x to iste, co cakas ze sa stane ? Fakt nas nebavi riesit furt to iste dookola ako v pomocnej skole.
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
Ty jsi mi odepsal to ano ale Whoika jsem se zeptal pokaždé v rozmezí 3-5 dní , tím chceš říct že je i tak těžké aby mi člověk napsal že nemá čas.. at mu napíšu v tu a tu dobu kdy bude mít 5 mInUt ''''''Jenom'''''' 5minut za měsíc pomalu, čas na hovor ?

-
Taygete - Mistr Yoda
Už ti to bylo několikrát řečeno....ty musiš spamovat každého ! já ti jasně vysvětlil vše potřebné, tak proč to nechápeš? Pokračuj ve spamu a ban na dlouhou dobu tě nemine !
-
Diaz - CS 1.6 Admin
Jistě , a prošel jsi si znova to demo které jsi mi sám posílal ? Psal jsem ti tam ty časy tak bych chtěl vidět moje ''zneužívání práv''..

-
Taygete - Mistr Yoda
Vše jsi dostal v Pmce, hotovo uzavřeno
Lock
Lock
-
Diaz - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1
Zpět na Žádost o Unban na TeamSpeaku