• Stránka 1 z 1
*le GoGeEvo (KopiisCZ) / JB1 / blazOOn
Zdravím přátelé, takže dnes mi tu váš drahý a milovaný kolega pleskl ban s pozdravem od Garlina.
Dobře, mám permanentní ban, ale pokud se nemílím, tak na školním počítači, na školním internetu a na NS Csku můžu hrát jak chci. Beru, kdybych hrál na NS doma, dá se to považovat za obcházení banu, ale tohle postrádá hlavu a patu.
Garlin by se měl už laskavě sklidnit. To že neovládá !NĚKTERÁ! pravidla někteří jedinci vědí, avšak je v mém zájmu aby těch jedinců nebylo více. Nicméně tím, že kolem sebe bude šermovat s bany si nepomůže, protože já si to líbit nenechám.
BlazOOn byl v tomto případě spíš "loutka", takže jeho z toho vynechme.
Poprosil bych aby se zde vyjádřil někdo kompetentní a Garlin hned zbytečně nezamykal to, co nemá. Je to "stížnost" i na jeho osobu, tudíž by nebylo spravedlivé, aby to On zamykal.
V reasonu nedokáži posoudit, co znamená "Kažení hry[ Pozdrav od garlina]" - Opravdu jsem o takovémto prohřešku ještě neslyšel.
Rozhodně nejsem jediný, kdo má takovýto reason. Garlin opakovaně uděluje bany s podobnými reasony.
Odkaz na ban -> http://www.gamesites.cz/amxban/Jailbrea ... p?bid=1684
Výpis z konzole je myslím si zbytečný, když tu máme odkaz na ban.
+ Pokud je tu někdo ochotný mi vyměnit Unban za VIP, tak bych této šance rád využil (unban bych chtěl spíše na můj Steam účet, kde mám též permanentní ban od Garlina)
Předem děkuji
PS. Garlinko, taky tě miluji :*
)
Dobře, mám permanentní ban, ale pokud se nemílím, tak na školním počítači, na školním internetu a na NS Csku můžu hrát jak chci. Beru, kdybych hrál na NS doma, dá se to považovat za obcházení banu, ale tohle postrádá hlavu a patu.
Garlin by se měl už laskavě sklidnit. To že neovládá !NĚKTERÁ! pravidla někteří jedinci vědí, avšak je v mém zájmu aby těch jedinců nebylo více. Nicméně tím, že kolem sebe bude šermovat s bany si nepomůže, protože já si to líbit nenechám.
BlazOOn byl v tomto případě spíš "loutka", takže jeho z toho vynechme.
Poprosil bych aby se zde vyjádřil někdo kompetentní a Garlin hned zbytečně nezamykal to, co nemá. Je to "stížnost" i na jeho osobu, tudíž by nebylo spravedlivé, aby to On zamykal.

V reasonu nedokáži posoudit, co znamená "Kažení hry[ Pozdrav od garlina]" - Opravdu jsem o takovémto prohřešku ještě neslyšel.
Rozhodně nejsem jediný, kdo má takovýto reason. Garlin opakovaně uděluje bany s podobnými reasony.
Odkaz na ban -> http://www.gamesites.cz/amxban/Jailbrea ... p?bid=1684
Výpis z konzole je myslím si zbytečný, když tu máme odkaz na ban.
+ Pokud je tu někdo ochotný mi vyměnit Unban za VIP, tak bych této šance rád využil (unban bych chtěl spíše na můj Steam účet, kde mám též permanentní ban od Garlina)
Předem děkuji

PS. Garlinko, taky tě miluji :*

Utni jednu hlavu a dvě další narostou...
- Siipok
- Kolemjdoucí
*le GoGeEvo (KopiisCZ) / JB1 / blazOOn
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: *le GoGeEvo (KopiisCZ) / JB1 / blazOOn
Já vím,já vím..
Ale třeba se konečně někdo srovná. No uvidíme..
Ale třeba se konečně někdo srovná. No uvidíme..

Utni jednu hlavu a dvě další narostou...
- Siipok
- Kolemjdoucí
Re: *le GoGeEvo (KopiisCZ) / JB1 / blazOOn
Mas ban na web. mas ban do hry na GS si skoncil tak sa s tym zmier a chod otravovat ine portaly. Mozes si za to sam. Pre svoju hlupost a aroganciu si prisiel o prava a dostal si permanent ban.
GAME OVER
LOCK
GAME OVER
LOCK

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!
https://goo.gl/X4UXad
-
Garlin - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1