• Stránka 1 z 1
[Přijat] Žiadosť o post akademika
Nick v hre : Red3ull
Nick na forum : Red3ull585
Profil na forum (odkaz) : Klik.
Vek : 17 rokov
Steam ID : STEAM_0:1:70220341
Sekcia kde sa chcem stať akademikom : JailBreak
Hlstats (odkaz) : Klik.
Prečo chcem akademika : Vidím to ako jediný možný spôsob stať sa administrátorom na JailBreak serveroch.
Prehrešky : Ban za MFK - Tento ban mi dal lamik, ano bola to moja chyba naozaj som dal mfk a som si toho vedomí, takže sa ospravedlňujem, ospravedlnil som sa ešte pár minú po bane lamikovi.
Ban za Delostrelectvo - Ano, to je zase moje blbosť, myslel som si že sa to môže tím delom ale uvedomil som si to neskoro že je to zakázané a bol som potrestaný.
Ban za Kazenie hry - Znova, moja chyba, keď som bol u CT tak sme si robili srandu, a potom ma akademik nahlásil a bol som za to potrestaný.
Som si vedomý všetkých banov čo som dostal, a myslím že som sa za tých pár dní napravil. Posledný ban som dostal 11.4 a od tej doby som sa už polepšil.
Nick na forum : Red3ull585
Profil na forum (odkaz) : Klik.
Vek : 17 rokov
Steam ID : STEAM_0:1:70220341
Sekcia kde sa chcem stať akademikom : JailBreak
Hlstats (odkaz) : Klik.
Prečo chcem akademika : Vidím to ako jediný možný spôsob stať sa administrátorom na JailBreak serveroch.
Prehrešky : Ban za MFK - Tento ban mi dal lamik, ano bola to moja chyba naozaj som dal mfk a som si toho vedomí, takže sa ospravedlňujem, ospravedlnil som sa ešte pár minú po bane lamikovi.
Ban za Delostrelectvo - Ano, to je zase moje blbosť, myslel som si že sa to môže tím delom ale uvedomil som si to neskoro že je to zakázané a bol som potrestaný.
Ban za Kazenie hry - Znova, moja chyba, keď som bol u CT tak sme si robili srandu, a potom ma akademik nahlásil a bol som za to potrestaný.
Som si vedomý všetkých banov čo som dostal, a myslím že som sa za tých pár dní napravil. Posledný ban som dostal 11.4 a od tej doby som sa už polepšil.
-
PanRed3ull - Drbna
[Přijat] Žiadosť o post akademika
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o post akademika
Od posledního banu neuběhl ještě ani měsíc a žádáš o akademika. Ok, souhlasím, ale budeš v podmínce a pod mým osobním dozorem. Uvidím v chatu jen jednu nadávku, nebo dostaneš na jakémkoliv módu ban, okamžitě tě ruším.
Ahoj, byl si PŘIJAT do akademie.
Ahoj, byl si PŘIJAT do akademie.
- Co má akademik dělat zjistíš ZDE
- Nezapomeň si přečíst Administraci kterou najdeš v sekci akademie pod Přihláškami --> ZDE
- Zkontroluj si, jestli si dobře zapsaný v těchto tabulkách akademiků ZDE
- Ikonka ti bude nahozena později.
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1