• Stránka 1 z 1
[Prijatý] Jistota EventMaster (2. pokus)
1. Nick: jistota
2. Věk: 15 let
3. Originální MC : Ano
4. Primárny Server kde chcete práva : Survival
5. VIP Nemám Aktivované
6. Denní aktivita : Záleží nyní hlavně na škole. Nejčastěji jsem na Serveru aspoň hodinu.
7. Přestupky na Gamesites : před pár lety za malý grief, za spam a to je snad všechno.
8. Přestupky mimo Gamesites : nikde jinde nehraji.
9. Něco o sobě (minimálně 20 slov) : Jmenuji se Patrik. Bydlím v Praze a Prahu mám velice rád, hlavně pro svojí rozmanitost. Moje koníčky jsou: auta, fotografování, elektronika, cyklistika
10. Proč právě ty (minimálně 40 slov ) : Před nějakou dobou jsem byl na Gamesites adminem a hlavně kvůli škole jsem odešel. Výhradně si žádám o práva na post EventMastera, protože rád stavím eventy, na kterých si dávám často esteticky záležet ( jeden je možná dodnes na SB, kde jsem byl taky chvíli EM) nebo buduji projekty, které jsou užitečné, nebo zábavné. Snažím se neignorovat hráče, když chtějí pomoci.
11. Event ze Singlu: http://leteckaposta.cz/685720782
proč druhý pokus?
před měsícem jsem si podával přihlášku, kde nevyhovoval event. (přihláška zde: eventmaster-jistota-t83872.html )
hezký den, Jistota.
2. Věk: 15 let
3. Originální MC : Ano
4. Primárny Server kde chcete práva : Survival
5. VIP Nemám Aktivované
6. Denní aktivita : Záleží nyní hlavně na škole. Nejčastěji jsem na Serveru aspoň hodinu.
7. Přestupky na Gamesites : před pár lety za malý grief, za spam a to je snad všechno.
8. Přestupky mimo Gamesites : nikde jinde nehraji.
9. Něco o sobě (minimálně 20 slov) : Jmenuji se Patrik. Bydlím v Praze a Prahu mám velice rád, hlavně pro svojí rozmanitost. Moje koníčky jsou: auta, fotografování, elektronika, cyklistika
10. Proč právě ty (minimálně 40 slov ) : Před nějakou dobou jsem byl na Gamesites adminem a hlavně kvůli škole jsem odešel. Výhradně si žádám o práva na post EventMastera, protože rád stavím eventy, na kterých si dávám často esteticky záležet ( jeden je možná dodnes na SB, kde jsem byl taky chvíli EM) nebo buduji projekty, které jsou užitečné, nebo zábavné. Snažím se neignorovat hráče, když chtějí pomoci.
11. Event ze Singlu: http://leteckaposta.cz/685720782
proč druhý pokus?
před měsícem jsem si podával přihlášku, kde nevyhovoval event. (přihláška zde: eventmaster-jistota-t83872.html )
hezký den, Jistota.
Nikdy nemůže být tak špatně, aby nemohlo být jestě hůř.
-
glowe - Amatér
[Prijatý] Jistota EventMaster (2. pokus)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jistota EventMaster (2. pokus)
ČAKÁ SA!
Napíš mi na ts ==> 0M4RT1N0
Napíš mi na ts ==> 0M4RT1N0
-
AwesomeM4RT1N - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1