• Stránka 1 z 1
Virtuálna pameť.
Čego
Pri zvyšovaní virtuálnej pamete na mojom PC mi vybehlo okno z hlásením (Citujem) :" Ak vypnete stránokovací súbor alebo nastavíte jeho počiatočnú velkosť na menej než 8391 megabajtov a vyskytne sa chyba systému , systém Windows pravdepodobne nezaznamená podrobné informácie , ktoré by pomohli daný problém identifikovať . Chcete pokračovať ?..."
Moje parametre na počiatočnú velkosť sú 4593 čiže maximálna je 2x večšia (9186) .
Buď tomu rozumiem zle - moja hodnota neni menej než 8391 ale okno z hlásením o chybe ma vystrašilo .
Existuje nejake riziko ?? vopred ďakujem - bSAYwonderchild
Pri zvyšovaní virtuálnej pamete na mojom PC mi vybehlo okno z hlásením (Citujem) :" Ak vypnete stránokovací súbor alebo nastavíte jeho počiatočnú velkosť na menej než 8391 megabajtov a vyskytne sa chyba systému , systém Windows pravdepodobne nezaznamená podrobné informácie , ktoré by pomohli daný problém identifikovať . Chcete pokračovať ?..."
Moje parametre na počiatočnú velkosť sú 4593 čiže maximálna je 2x večšia (9186) .
Buď tomu rozumiem zle - moja hodnota neni menej než 8391 ale okno z hlásením o chybe ma vystrašilo .
-
Bonsajcek - Pokročilý
Virtuálna pameť.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Virtuálna pameť.
Toto neni odpoved ale spise varovani vsem, kteri mu to chteji pomoci resit. Ale kdyz me tak krasne prosil o moji reakci, tak tady ji ma.
Tento uzivatel (nebo presneji Dolla Dolla Byl Yoahhhh) afkoval v PC supp roomce vice jak 30 minut (s Khertysem jsme byli v klubovne a ani nam nenapsal). Alespon takovy cas mu trvalo odpovedet na PM.
Pote mi poslal toto:
Ti kdo me uz videli na forku vi (alespon doufam), ze mam v description a v avataru napsano hodne informaci a jednou z nich je (dokonce 1. veta v description) Pokud neco chcete, piste primo co chcete..
Dale nevim co je to posledni dobou za modu, ale vidim porad tucne texty (viz. ToxicPro v sekci Tvorba map pri prezentaci sve mapy).
Ale co, nemuzu se na nej zlobit, nekteri nemaji ty schopnosti cist popisky roomek nebo uzivatelu.
PS: ted pri psani teto zpravy mi prislo jeste toto (upozornuju ze pred tim jeste zavrel konverzaci): Dočkám sa odpovede?? http://www.gamesites.cz/forum/virtualna-pamet-t87193.html
Zaznam cele konverzace
PPS: jeho minuly problem http://www.gamesites.cz/forum/post423273.html (fifa, napsal problem a pak uz neodpovedel)
Tento uzivatel (nebo presneji Dolla Dolla Byl Yoahhhh) afkoval v PC supp roomce vice jak 30 minut (s Khertysem jsme byli v klubovne a ani nam nenapsal). Alespon takovy cas mu trvalo odpovedet na PM.
Pote mi poslal toto:
Ti kdo me uz videli na forku vi (alespon doufam), ze mam v description a v avataru napsano hodne informaci a jednou z nich je (dokonce 1. veta v description) Pokud neco chcete, piste primo co chcete..
Dale nevim co je to posledni dobou za modu, ale vidim porad tucne texty (viz. ToxicPro v sekci Tvorba map pri prezentaci sve mapy).
Ale co, nemuzu se na nej zlobit, nekteri nemaji ty schopnosti cist popisky roomek nebo uzivatelu.
PS: ted pri psani teto zpravy mi prislo jeste toto (upozornuju ze pred tim jeste zavrel konverzaci): Dočkám sa odpovede?? http://www.gamesites.cz/forum/virtualna-pamet-t87193.html
Zaznam cele konverzace
<17:36:07> "Abit": Zdravim, co potrebujes ze jsi sel do PC Supp roomky a nenapsal ani me ani Khertysovi i kdyz jsme kousek nad tebou??
<19:10:51> "Dolla Dolla Byl Yoahhhh": bol som afk
<19:11:10> "Dolla Dolla Byl Yoahhhh": http://www.gamesites.cz/forum/virtualna-pamet-t87193.html
----- zavrel jsem konverzaci -----
<19:11:47> "Dolla Dolla Byl Yoahhhh": haloo ?
<19:12:48> "Abit": Description: Pokud neco chcete, piste primo co chcete. Na spam nereaguju. Pokud budete chtit poradit s Debianem nebo Windows, pocitejte s tim, ze je mam v anglictine. S mobily neradim.
<19:13:28> "Dolla Dolla Byl Yoahhhh": ty si mi closol konverzaciu
<19:13:30> "Dolla Dolla Byl Yoahhhh": tak ma seser
----- zavrel jsem konverzaci -----
<19:13:55> "Dolla Dolla Byl Yoahhhh": Nemáš povinosti ?
<19:13:56> "Dolla Dolla Byl Yoahhhh": http://www.gamesites.cz/forum/virtualna-pamet-t87193.html
<19:14:01> "Dolla Dolla Byl Yoahhhh": tak sa nehraj
<19:14:03> Chat partner has closed the conversation
<19:18:40> "Dolla Dolla Byl Yoahhhh": Dočkám sa odpovede?? http://www.gamesites.cz/forum/virtualna-pamet-t87193.html
PPS: jeho minuly problem http://www.gamesites.cz/forum/post423273.html (fifa, napsal problem a pak uz neodpovedel)
Miluju rozmanitost života. Každý den mě někdo nasere novým způsobem.
-
Abit - Kazatelův učeň
Sluchátka som nemal na ušiach , ts som mal hodený na druhom monitore spolu z 15 ďalšími oknami a čakal som na "POKE" .
Prv som pekne napísal že som bol kvázi AFK , linkol som topik a čakal som na odpoveď . Jediné čo mi prišlo bola ignorácia a zavretá konverzácia . Podla mňa je to drzosť a odpovede sa asi nikto nedočká . Text editor ti vadiť nemôže , je verejný a neobsahuje žiadny vulgarizmus a nevhodný kontext takže nechápem . Odkedy sa o PC sekciu nestará starý známi Ragnarok tak je to úplne oničom a prístup tiež stojí za 2 veci . Ďalej neviem čo je to za zvyk písať rovno k veci ... Nedivím sa že to má niekto z vedenia keďže sa starajú aj o vážnejšie veci ale hrať sa môžeš aj inokedy a nemal si si brať bremeno supporta .
PS. Aj Valve Hammer sa dá nechať rozpracovaný
Prv som pekne napísal že som bol kvázi AFK , linkol som topik a čakal som na odpoveď . Jediné čo mi prišlo bola ignorácia a zavretá konverzácia . Podla mňa je to drzosť a odpovede sa asi nikto nedočká . Text editor ti vadiť nemôže , je verejný a neobsahuje žiadny vulgarizmus a nevhodný kontext takže nechápem . Odkedy sa o PC sekciu nestará starý známi Ragnarok tak je to úplne oničom a prístup tiež stojí za 2 veci . Ďalej neviem čo je to za zvyk písať rovno k veci ... Nedivím sa že to má niekto z vedenia keďže sa starajú aj o vážnejšie veci ale hrať sa môžeš aj inokedy a nemal si si brať bremeno supporta .
PS. Aj Valve Hammer sa dá nechať rozpracovaný

-
Bonsajcek - Pokročilý
Bonsajcek píše:Čego
Zkus si tohle procist, dozvis se, co to vlastne je, k cemu to je a dalsi informace o strankovacim souboru.
Jelikoz si zde neuvedl zadne info a sve sestave pc, zadny komponent, nedodal zadny screen, tak ti tohle bude muset stacit, pokud bys chtel vic, rid se ^^ tim co jsem psal, naprav to a muzeme pokracovat. Pokud slusne napises, budem to moct vyresit klidne i pres teamspeak, ale at to ma nejakou uroven, zadne low level zpravy typu ze posles topic nebo jen screen, dodej k tomu dalsi popis, rozepis to trochu, jinak ot je zbytecne.
PS: Jak mas psano na strance, co jsem ti poslal, pokud nemas pc nejakou starou rachotinu, na moc veci ti zmena tohoto str. souboru nebude, pokud mas 4+GB ram, zmeny si moc nevsimnes.
edit po precteni tveho last postu: My ti pomuzeme, pokud uberes na aroganci a torsku projevis snahu i ze sve strany, nejen ze hodis nejaky topic, nic k nemu nenapises...zavreni pmky take mohlo znamenat, ze by se sel na topic podivat s pouze stejnou reakci a stylem, jaky si pouzil ty pri "prosbe o pomoc". Tak zkus najit chybu prvne u sebe

-
Khertys - Hlavní Support
Nabehni kumne doPC room , prepíšem ti info zo Speccy a poriešime to ..
-
Bonsajcek - Pokročilý
"Nabehni"...zmena k lepsimu O.o
Pokud chces preposilat veci, dej tomu uroven a posli mi to v PM na TS.
Pokud chces preposilat veci, dej tomu uroven a posli mi to v PM na TS.
-
Khertys - Hlavní Support
Nevím co si o sobě myslíš,tito lidé ve svém volném čase pomáhají ostatním lidem, a ty se s nimi bavíš jakoby to snad byly nějaci tvojí podřízení.Měl by sis uvědomit že žádný s těchto lidí ať má jakoukoli funkci nemá povinnost ti odepisovat a pomáhat ti s tvými problémy.Měl by si jim být vděčný za to že tu jsou a být rád že vůbec po tomhle ti tady stále má někdo zájem pomoci...
-
Toje - Pokročilý
Na TS jsme popsali, beru jako vyresene. Moznost zaslani PM tu mas stale, lock.
Toje, +REP
Toje, +REP
-
Khertys - Hlavní Support
• Stránka 1 z 1