• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] zo software na OpenGL
-NTB
-Windows 7
-Ns
Prednedávnom som preinštaloval Windows V starom csku všetko išlo render som mal daný na OpenGL, teraz stále software nejde mi to prehodiť. Keď to prehodim výpne sa mi csko, zapnem ho A napíše mi: The specified video mode is not supported. The game will now run in software mode..A ešte k tomu zbraň mám stále v ľavej ruke tiež nejde prehodiť
- Vôbec neviem čo S tým je. !!! PROSÍM O RÝCHLU POMOC!!!
Ďakujem
-Windows 7
-Ns
Prednedávnom som preinštaloval Windows V starom csku všetko išlo render som mal daný na OpenGL, teraz stále software nejde mi to prehodiť. Keď to prehodim výpne sa mi csko, zapnem ho A napíše mi: The specified video mode is not supported. The game will now run in software mode..A ešte k tomu zbraň mám stále v ľavej ruke tiež nejde prehodiť
- Vôbec neviem čo S tým je. !!! PROSÍM O RÝCHLU POMOC!!!

Ďakujem
KONTRAFAKT NAVŽDY !!!
PIEŠŤANY MESTO SNOV !!!
!
PIEŠŤANY MESTO SNOV !!!

- know
- Kolemjdoucí
[vyřešeno] zo software na OpenGL
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: zo software na OpenGL
Zdar, problém bude v tom, že nemáš nainstalované ovladače grafické karty. Pokud víš jak, nainstaluj si je, případně nám napiš typ grafické karty.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
SponErko píše:Zdar, problém bude v tom, že nemáš nainstalované ovladače grafické karty. Pokud víš jak, nainstaluj si je, případně nám napiš typ grafické karty.
neviem si to sám nainštalovať

Pomohlo by mi keby mi dáš presný odkaz
Typ grafickéj karty je ATI RADEON GRAPHICS
KONTRAFAKT NAVŽDY !!!
PIEŠŤANY MESTO SNOV !!!
!
PIEŠŤANY MESTO SNOV !!!

- know
- Kolemjdoucí
know píše:SponErko píše:Zdar, problém bude v tom, že nemáš nainstalované ovladače grafické karty. Pokud víš jak, nainstaluj si je, případně nám napiš typ grafické karty.
neviem si to sám nainštalovať![]()
Pomohlo by mi keby mi dáš presný odkaz
Typ grafickéj karty je ATI RADEON GRAPHICS
Tady jsem nějaký návody našel (na tuto grafiku > jak nainstalovat ovladače) >>
1) http://www.abclinuxu.cz/faq/grafika/ins ... ati-radeon
(:
-
Deluxina - Spamerův sluha
Re: [řešíme] zo software na OpenGL
Nainštaloval som si to, keď zapinam teraz PC zobrazí sa mi modrá plocha a stále sa reštartuje PC. Čo mám spraviť?
KONTRAFAKT NAVŽDY !!!
PIEŠŤANY MESTO SNOV !!!
!
PIEŠŤANY MESTO SNOV !!!

- know
- Kolemjdoucí
PC nejde spustiť, odpovie mi niekto?
KONTRAFAKT NAVŽDY !!!
PIEŠŤANY MESTO SNOV !!!
!
PIEŠŤANY MESTO SNOV !!!

- know
- Kolemjdoucí
Ahoj, dal jsi to nějak do kupy? Tady jeden pan chytrák ti poslal něco, čím ti to akorát dodrbal, dobrá práce 
Zkus spustit PC v režimu nouze, většinou se spouští tak, že při úplném startu PC mačkáš F8. Vyber si Stav nouze s práci v síti (nějak tak to je, přesně si to nevybavuji). Jak spustíš PC v nouzovém řežimu, načtou se pouze základní ovladače, ten ovladač grafiky odinstaluj, kompletně.
Pošli mi ještě přesný typ tvého notebooku, nejlépe odkaz na něj a já ti najdu příslušné ovladače, které si stáhneš a nainstaluješ.

Zkus spustit PC v režimu nouze, většinou se spouští tak, že při úplném startu PC mačkáš F8. Vyber si Stav nouze s práci v síti (nějak tak to je, přesně si to nevybavuji). Jak spustíš PC v nouzovém řežimu, načtou se pouze základní ovladače, ten ovladač grafiky odinstaluj, kompletně.
Pošli mi ještě přesný typ tvého notebooku, nejlépe odkaz na něj a já ti najdu příslušné ovladače, které si stáhneš a nainstaluješ.
-
Hoolder - Spamer
Bez odezvy, v případe zájmu řešení mně kontaktuj přes pm o unlock.
-
Hoolder - Spamer
• Stránka 1 z 1