• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] FPS
Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli někdo neví proč mi pada každe kolo na malou chvili FPS.
Nikdy se mi to nestavalo, vždy sem měl trvale 250 fps ale teď mi to každé (nebo skoro každé) spadne asi na 5 vterin na 100FPS
a při strafech je to jako kdyby po mě CT hodily takový slabší freez. Není to nic extrémě závažného ale štve mě to.
A budu rád za každou radu.
Děkuji
V@ran F10
Nikdy se mi to nestavalo, vždy sem měl trvale 250 fps ale teď mi to každé (nebo skoro každé) spadne asi na 5 vterin na 100FPS
a při strafech je to jako kdyby po mě CT hodily takový slabší freez. Není to nic extrémě závažného ale štve mě to.
A budu rád za každou radu.
Děkuji
V@ran F10
-
Tademan808 - Kolemjdoucí
[vyřešeno] FPS
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: FPS
Ahoj, díky za přesunutí do správné sekce.
Poprosím tě, aby jsi mi to sepsal podle vzoru. Nejlépe bude, když mi napíšeš jakou máš grafickou kartu, procesor. Kdy se začal problém projevovat, případně nějaký obrazný důvod problému.
Poprosím tě, aby jsi mi to sepsal podle vzoru. Nejlépe bude, když mi napíšeš jakou máš grafickou kartu, procesor. Kdy se začal problém projevovat, případně nějaký obrazný důvod problému.
-
Hoolder - Spamer
Re: [řešíme] FPS
Počítač-složenej takevej slabší ale na Hraní furienu zatím stačil
Windows 7 ultimate
Steam I Nonsteam
Problém se začal projevovat asi před 3 danam ale nevím čím. Možná přehřívaní ale nesedí mi to protože se to neseká pořád jen asi na 5 vterin a pak zase v pohodě na stálých 250FPS na steamu se to děje taky a tam je to ještě výraznější že mám 600FPS a hned jen 100
Grafika: Nvidia GE Force 9600 GT
Procesor: Intek core2 DUO Cpu
Windows 7 ultimate
Steam I Nonsteam
Problém se začal projevovat asi před 3 danam ale nevím čím. Možná přehřívaní ale nesedí mi to protože se to neseká pořád jen asi na 5 vterin a pak zase v pohodě na stálých 250FPS na steamu se to děje taky a tam je to ještě výraznější že mám 600FPS a hned jen 100
Grafika: Nvidia GE Force 9600 GT
Procesor: Intek core2 DUO Cpu
-
Tademan808 - Kolemjdoucí
Re: [řešíme] FPS
Bez odezvy, lock.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1