• Stránka 1 z 1
Tesla
Server : TeamSpeak3 / ts.gamesites.cz
Situácia : Normálne som v "roomke" a tesla mi začne hrubo a urážlivo a bezdôvodne nadávať na TS v PM. Neviem, čo to doňho vošla ale mal by byť "minimálne" upozornený, pokiaľ ma pamäť tak admini na TS3 by nemali vôbec nadávať ak sa to samozrejme netýka "gatheru". Pamätám si, že veľa amdinov bolo aj za to zrušených. Každopádne je to na vás, bol by som rád, ak by bol amdin aspoň upozornený o tom ako sa má admin na GS správať.
Dôkaz http://leteckaposta.cz/848159260
S pozdravom Mikos.
Situácia : Normálne som v "roomke" a tesla mi začne hrubo a urážlivo a bezdôvodne nadávať na TS v PM. Neviem, čo to doňho vošla ale mal by byť "minimálne" upozornený, pokiaľ ma pamäť tak admini na TS3 by nemali vôbec nadávať ak sa to samozrejme netýka "gatheru". Pamätám si, že veľa amdinov bolo aj za to zrušených. Každopádne je to na vás, bol by som rád, ak by bol amdin aspoň upozornený o tom ako sa má admin na GS správať.
Dôkaz http://leteckaposta.cz/848159260
S pozdravom Mikos.
Horacio - Múdry muž vie, že v dobách mieru, sa pripravuje na vojnu.
-
MikosS - Spamerův sluha
Re: Tesla
MikosS píše:tesla mi začne hrubo a urážlivo a bezdôvodne nadávať
hrubo a urážlivo nadávať? a ty si sa niekedy počul? keby že ta mám nahratého nejak čo ty hovoríš na TS do voice tak by si už v živote nedošiel na TS, ved každý ťa pozná a vie aké máš reči, nadávky na rodinu s teba padajú jedná radosť

za nadávku sa ospravedlnujem už sa to nestane...

raz jeden múdry človek povedal: ľudia sú pičusi
-
TESLAJEPAN - Drbna
Re: Tesla
MikosS píše:Tu nejde o mňa na TS som nebol nejaký ten čas a áno podľa mňa to bola hrubá bezdôvodná nadávka ktorú si mi poslal.
Na TS te vzdy vidim, kdyz jdes hrat s Punkem bo tak. To bylo nedavno + vcera si byl v csgo gather domluva
EX
CS:GO Server Admin
CS:GO Support Kapitán
MC Server Admin
MC Server Admin - zástupce
MC Support
MC Admin
CS 1.6 Admin
Asistent Šéfredaktora
Turnajový Administrátor
Aktuálně
Redaktor pro Gamesites.cz & Grunex.com