• Stránka 1 z 2 • 1, 2
[vyřešeno]Ping
Vaša mašina: Počítač
- Operačný systém: Windows XP
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: Celkom dosť dávno ale neriešil som to
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: Preinštaloval som si počítač potom som si naištaloval späť csko no ale keď som ho zapol tak som mal ping 60-90+ nedalo sa ani hrať neukazovalo ani furienmenu nič tak som išiel za supportom karmikom on mi poradil raty tieto rate 25000
cl_cmdrate 99
cl_cmdbackup 8
cl_updaterate 99
cl_dlmax 1024
ex_interp 0.03
No následne mi zvýšilo ping mal som cca 400-600 čo bolo hrozne a ma vyhadzovalo ma za ping napísal som to suportovi karmikovi co sa mi stalo ale už mi neodpovedal .. na další den (dnes) som napísal suportovi spon.erkovi co a jak a on mi tiež poradil tie iste raty tak som to nastavil znovu čo bolo zbytočne kedže som to už mal nastavene a znížilo mi to ping na 400-500 takže čo mam robiť
Ďakujem za vašu odpoveď
- Operačný systém: Windows XP
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: Celkom dosť dávno ale neriešil som to
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: Preinštaloval som si počítač potom som si naištaloval späť csko no ale keď som ho zapol tak som mal ping 60-90+ nedalo sa ani hrať neukazovalo ani furienmenu nič tak som išiel za supportom karmikom on mi poradil raty tieto rate 25000
cl_cmdrate 99
cl_cmdbackup 8
cl_updaterate 99
cl_dlmax 1024
ex_interp 0.03
No následne mi zvýšilo ping mal som cca 400-600 čo bolo hrozne a ma vyhadzovalo ma za ping napísal som to suportovi karmikovi co sa mi stalo ale už mi neodpovedal .. na další den (dnes) som napísal suportovi spon.erkovi co a jak a on mi tiež poradil tie iste raty tak som to nastavil znovu čo bolo zbytočne kedže som to už mal nastavene a znížilo mi to ping na 400-500 takže čo mam robiť
Ďakujem za vašu odpoveď
[VIP] knife 4
[ExtraVip] Furien 6, Furien 1

-
DenTaxx - Pokročilý
[vyřešeno]Ping
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Ping
no je možne že to môže byt tím že volaco práve sťahujes alebo sa ti aktualizuje windows alebo voláki antivírus potom ešte môžeš mat zapnutí Skype , TS, torrent atd. zvyčajne vtedy mávam ja takí ping
-
kiko199991 - Amatér
Re: [Riešime]Ping
Tak třeba problém může být u poskytovatele.
Nebo nejste více lidí napojení na jedné WI-FI?
Nebo nejste více lidí napojení na jedné WI-FI?
(:
-
Deluxina - Spamerův sluha
Nechápu, proč jsme ty tutoriály vůbec sepisovali, když to nikdo nečte
nestabilni-pripojeni-vysoky-ping-t60232.html , počti si, a feedback mi hoď sem, budu čekat

nestabilni-pripojeni-vysoky-ping-t60232.html , počti si, a feedback mi hoď sem, budu čekat

-
Hoolder - Spamer
Re: Ping
johnybr píše:Skús zmeniť hodnoty nasledovne :
rate 16000
cl_cmdrate 65
cl_cmdbackup 7
cl_updaterate 55
cl_dlmax 512
Skúšal som tieto príkazy ale nezmenilo to ping ..

Hoolder píše:Nechápu, proč jsme ty tutoriály vůbec sepisovali, když to nikdo nečte![]()
Toto som tiež si prečítal a urobil no ale tiež to nič nezmenilo takže neviem čo ďalej
[VIP] knife 4

-
DenTaxx - Pokročilý
Udělej si na rychlost.sk test internetového připojení, výsledek v podobě obrázku mi sem pošli.
-
Hoolder - Spamer
http://prntscr.com/727rte
Sem máš ale počúvaj ako je možné že som mal niekedy na csku ping 10-15 keď som mal viac ako 25 tak to som niečo sťahoval
)
Sem máš ale počúvaj ako je možné že som mal niekedy na csku ping 10-15 keď som mal viac ako 25 tak to som niečo sťahoval

[VIP] knife 4

-
DenTaxx - Pokročilý
Stim internetovym pripojenim o tom velmi silne pochybuji. Kdyz se podivas, tak na testu mas jen 49 ping (ms). To je sice nepodstatne, jelikoz to nebylo primo lokalizovano na serverovnu fakahedy, ktera je umistena v Praze, ale i pres to mas slaby internet. Muzeme neco zkusit v podobe nastaveni rate. Vtipne je, ze mas vetsi upload nez download, to jsem jeste nevidel.
Do konzole po jednom, ty stredniky na konci muzes smazat, ale jen v pripade, ze to budes davat po jednom. Nejlepsi bude, jak to zkopirujes cele z kodu a vlozis do konzole jako jednu "vetu"
Do konzole po jednom, ty stredniky na konci muzes smazat, ale jen v pripade, ze to budes davat po jednom. Nejlepsi bude, jak to zkopirujes cele z kodu a vlozis do konzole jako jednu "vetu"
- Kód: Vybrat vše
rate "20000";
cl_cmdrate "80";
cl_cmdbackup "6";
cl_updaterate "80";
cl_dlmax "800";
-
Hoolder - Spamer
DenTaxx píše:http://prntscr.com/727rte
Sem máš ale počúvaj ako je možné že som mal niekedy na csku ping 10-15 keď som mal viac ako 25 tak to som niečo sťahoval)
ten ping je vyssí je tam možnosť wifi pripojenia a viac zariadení pripojených naraz
-
johnybr - Profesionál
Ping sa trošku zlepšil ale stále je tam niečo na 50-70 . Je to lepšie ako predtým ale stále sa nedá hrať
Mám wifi .. Ale niesom nanom pripojeny lebo mám počítač
johnybr píše:DenTaxx píše:http://prntscr.com/727rte
Sem máš ale počúvaj ako je možné že som mal niekedy na csku ping 10-15 keď som mal viac ako 25 tak to som niečo sťahoval)
ten ping je vyssí je tam možnosť wifi pripojenia a viac zariadení pripojených naraz
Mám wifi .. Ale niesom nanom pripojeny lebo mám počítač

[VIP] knife 4

-
DenTaxx - Pokročilý
S pingem 50-70 se neda hrat? To je dost divny, znam lidi, kteri maji i vyssi ping a hrajou normalne... Trha se ti to nebo ti ten ping skace nahoru, dolu, hra je neplnula nebo neco takoveho?
-
Hoolder - Spamer
Akože ja tam vidím že mám ping 50-70 ale podla mna to bude vyšie lebo tiež som už hral aj s horsim pingom (vtedy ked mi to takto nelagovalo) a bolo to v pohode teraz to je úplne ako vymenená hra. A v hraní keď napríklad idem skočiť dostanem taký lag ze už musím zas vypnuť csko ked strilam na celu obrazovku mi ukazuje tie vystrely zo zbrane
[VIP] knife 4

-
DenTaxx - Pokročilý
Ahoj, natoč prosím demo, na kterém to půjde vidět.
Před natáčením dej ještě do konzole příkaz net_graph 1, ať vidíme, jestli to nějak kolísá.
Před natáčením dej ještě do konzole příkaz net_graph 1, ať vidíme, jestli to nějak kolísá.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 2 • 1, 2