• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: TS3 Problém
Takže začal by som tým že som si stiahol najnovšiu verziu TeamSpeak 3. TeamSpeak som si nainštaloval presne ako mal
Model: Gaming OS
Procesor: Intel(R) Core(TM) i5-4430 CPU @ 3.80 GHz 3.80 GHz
Nainštalovaná pamäť (RAM) 8,00 GB
Ty systému: 64 bit operačný systém
WINDOWS: Windows 7 Ultimate 64 bit
Ked som ho už mal nainštalovaný normálne som ho pustil dal som connect dal som si tam meno a ip server ts.gamesites.cz normálne som sa pripojil bol som vstupnej báne išiel som dole myškou a neboli tam žiadne inej roomky hráčov som nevidel potom som dal hore tu vlajočku a ukázalo mi to roomky ale nie vždy hráčov som nevidel nemal som ikonku Akademik a ani nič pochvílke ma to odpojilo a napísalo Trying to connect to server on ts.gamesites.cz a znova napojilo chvilu som počkal nevidel som roomky a zas Trying to connect to server on ts.gamesites.cz až po nejakých pokusoch to niako odbaglo a ukázalo- hráčov
Normálne som dal connect a mal som tam 45 rokov či koľko pripojený bugnuté jak hovado hráčov nevidel roomky ani do roomiek mi nejde
Zde som to natočil: https://www.youtube.com/watch?v=DoxL03J ... e=youtu.be
2) problém je ten že keď sa pripojím na 100 krát na teamspeak 3 vidím hráčov a idem si s kamošmi alebo len tak idem do niakej roomky som volal s niakym tak sme sa rozprávali asi 4 a po chvíľke nikoho som nepočul ale oni stále vraj hovorili a po chvíľke to odbugne že dokončí niake slovo a potom znova to tak spraví nikto nehovorí a na konci sa odbagne že hovorí niečo
Na to tutoriál nemám
Model: Gaming OS
Procesor: Intel(R) Core(TM) i5-4430 CPU @ 3.80 GHz 3.80 GHz
Nainštalovaná pamäť (RAM) 8,00 GB
Ty systému: 64 bit operačný systém
WINDOWS: Windows 7 Ultimate 64 bit
Ked som ho už mal nainštalovaný normálne som ho pustil dal som connect dal som si tam meno a ip server ts.gamesites.cz normálne som sa pripojil bol som vstupnej báne išiel som dole myškou a neboli tam žiadne inej roomky hráčov som nevidel potom som dal hore tu vlajočku a ukázalo mi to roomky ale nie vždy hráčov som nevidel nemal som ikonku Akademik a ani nič pochvílke ma to odpojilo a napísalo Trying to connect to server on ts.gamesites.cz a znova napojilo chvilu som počkal nevidel som roomky a zas Trying to connect to server on ts.gamesites.cz až po nejakých pokusoch to niako odbaglo a ukázalo- hráčov
Normálne som dal connect a mal som tam 45 rokov či koľko pripojený bugnuté jak hovado hráčov nevidel roomky ani do roomiek mi nejde
Zde som to natočil: https://www.youtube.com/watch?v=DoxL03J ... e=youtu.be
2) problém je ten že keď sa pripojím na 100 krát na teamspeak 3 vidím hráčov a idem si s kamošmi alebo len tak idem do niakej roomky som volal s niakym tak sme sa rozprávali asi 4 a po chvíľke nikoho som nepočul ale oni stále vraj hovorili a po chvíľke to odbugne že dokončí niake slovo a potom znova to tak spraví nikto nehovorí a na konci sa odbagne že hovorí niečo
Na to tutoriál nemám
-
JahodaGamesites - Zkušený
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
To vyzerá na problem z netom.
Zmeraj si rychlost netu na www.rychlost.cz a vysledok si vygeneruj a link daj tu.
Zmeraj si rychlost netu na www.rychlost.cz a vysledok si vygeneruj a link daj tu.

-
letec29 - Spamerův sluha
Alebo z toho videa čo si natočil mi vychádza to, že si si Team Speak nestiahol z officiálneho zdroja. Dalšia možnosť môže byť tá, že máš súbory nejako zle pokonfigurované alebo poprehadzované.
Ak nepomôže to s tým netom tak vyskúšaj vymazať celý Team Speak, aj s registrov a daj Štart > napíš tam "Team Speak" a ak nič nenájde tak ho nainštaluj znova, s niečím podobným sa stretával kamarát a práve toto mu pomohlo.
Ak nepomôže to s tým netom tak vyskúšaj vymazať celý Team Speak, aj s registrov a daj Štart > napíš tam "Team Speak" a ak nič nenájde tak ho nainštaluj znova, s niečím podobným sa stretával kamarát a práve toto mu pomohlo.
-
Blank - Amatér
Sťahovaní (download)
4,6 Mbit/s
Odezva (ping)
50,0 ms
Nahávaní (upload)
1,2 Mbit/s
TeamSpeak 3 skúsim ešte ale predtým som to tiež odinštaloval vymazal v program files Team Speak aj vše v štarte tak v tom asi problem nebude
4,6 Mbit/s
Odezva (ping)
50,0 ms
Nahávaní (upload)
1,2 Mbit/s
TeamSpeak 3 skúsim ešte ale predtým som to tiež odinštaloval vymazal v program files Team Speak aj vše v štarte tak v tom asi problem nebude
-
Zatiaľ ma to pripojilo uvidím ako sa to bude vyvíjať ale zatiaľ neviem či to je vyriešené
-
Už mi to nejde 

-
Fúha, tak to je veľmi zvláštny problém. Možno je to blbosť ale za pokus nič nedáš.. skús Team Speak spustiť ako Správca. Keď som ešte nemal žiadne zručnosti z PC tak všetky programy čo mi nefungovali správne som vždy ešte skúšal spúštať ako Správca a tak 40% z nich mi zrazu fungovalo. Ale je to len taká jedna z možností keďže podobný problém nemá asi nikto - čo som aj hladal na internete.
-
Blank - Amatér
Ty si najlepší človek dííík ono to fungujeee hned ma to pripojiloo asi 5 krat hned cez spravcu mozno je problem ze mam 2 kontá tak mozno tam ale este neviem stým nepocutim co bude
ale hento funguje

-
Hele, vyzkoušej starší verzi TS. Nestahuj tu nejnovější. Třeba ti starší verze půjde.
Zde je starší verze: http://teamspeak.soft32.com/download/file/id/731515/
Zde je starší verze: http://teamspeak.soft32.com/download/file/id/731515/

-
KOFOLA - Spamer
Dnes my to už nejde ani cez správcu 

-
HA ! Problém vyriešení tento connect my robí len na GS TS 3 na ostatné TS asi na všetky ma hneď pripojí problém je že na ts je cez 200 ludi a potom sa my to buguje lebo je tam veľa hráčov tak problém vyriešení
-
Ahoj, teda neviem, či si pri spustení TS nemal aj iný program spustený, ktorý ťahá packety/využíva internet... Vyzerá to u teba na packet problém, t.j. TS nestíha natiahnuť packety... Laicky povedané, niečo ako lagy/pomalý net... Ak si to nerobil, tak skús vypnúť všetko, aj steam, atď. a tak skús... je aj pravda, že GS TS obsahuje neskutočné množstvo dát, ktoré tvoj internet nestíha naťahať... Samozrejme, že to urob len pri napájaní na GS TS, ak hovoríš, že ti to ide na iných... Výsledkom by malo byť to, že pri prvotnom napojení si TS tie dáta uloží a potom už by to nemal byť problém... 

...Úprimný, jak nikdy predtým,
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...
Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!
Posledný mohykán Jailbreaku...
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...
Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!
Posledný mohykán Jailbreaku...
-
odyseenko - CS 1.6 Admin
Nevím jestly to tam zlepší ale zkus jít do startu tam počítač Odinstalovat nebo změnit program tam by si měl mít TeamSpeak3 Tak to si odinstaluj odstaň v discu celou složku kde máš stáhlej TS a pak si stáhni tsko znovu mělo by ti to jít
- WhisteR
- Kolemjdoucí
Hráč sám napsal čím to je, ikdyž na gs ts, bude vždy hodně lidí, doporučuji stáhnout tu starší verzi jak zde již bylo řečeno
Pro neaktivitu
LOCK
Pro neaktivitu
LOCK
Verzerrte Welt - https://www.youtube.com/watch?v=1m6G10CwZpg
-
hTcinfo - Spamer
• Stránka 2 z 2 • 1, 2