• Stránka 1 z 1
Tak Tregligem si to přečti a dej mně ten skype!!!!!!
Ahoj tak ja ti něco řeknu ja poslední dobou je to 2 den nevím proč jsem prostě přišel na furiena rano v pohodě ale večíř semně to strašně sekalo sem se sekl vyděl jsem jak ostatní o kolo mne chodí jen ja jsem nemohl.
Jo a za toho furiena ja nic nemam delej dej mne skype ja ti dam zdílení obrazovek ja se seknu ve vzduchu stojimně to na místě ale ostatní hráči mně vidí někde jinde a jesi nevěříš mam 16 leteho bratra a 8 letou sestru ktěŕí ti to sem příjdu dotvrdit
takže to mne nezajima že jsis mně natočil ja nic nemam jen se mne to sekne ve vzduchu a napiseto v pravým horním rohu Cl_Fhush a něco dalšího zatím Ok tak mně sem napiš skype ať si tě můžu přidat protože mně to dosti na sralo.
Jo a za toho furiena ja nic nemam delej dej mne skype ja ti dam zdílení obrazovek ja se seknu ve vzduchu stojimně to na místě ale ostatní hráči mně vidí někde jinde a jesi nevěříš mam 16 leteho bratra a 8 letou sestru ktěŕí ti to sem příjdu dotvrdit
takže to mne nezajima že jsis mně natočil ja nic nemam jen se mne to sekne ve vzduchu a napiseto v pravým horním rohu Cl_Fhush a něco dalšího zatím Ok tak mně sem napiš skype ať si tě můžu přidat protože mně to dosti na sralo.
- ErikJanda
- Kolemjdoucí
Tak Tregligem si to přečti a dej mně ten skype!!!!!!
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Tak Tregligem si to přečti a dej mně ten skype!!!!!!
Pokud máš problém, obrať se na Support tým a ten ti rád pomůže.
Pokud žádáš o unban, udělej tak dle pravidel a bez řečí o starších sourozencích. Ty jsou úplně mimo.
lock
Pokud žádáš o unban, udělej tak dle pravidel a bez řečí o starších sourozencích. Ty jsou úplně mimo.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Re: Tak Tregligem si to přečti a dej mně ten skype!!!!!!
Jen dodám, kdyžtak se mrkni na tohle a případně jak psal Ejvík, napiš si topic do sekce Rady a návody 

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
• Stránka 1 z 1