• Stránka 1 z 1
TheWuFanatic/SB
1. Popis situace - Isla som na server SB a neslo mi nic robit na islande (otvarat chestky,nicit blocky atd..) a pytala som sa TheWuFanatica ze preco mi to nefunguje a on napisal ze "Sofu ja nevim jak to na SB funguje sem tu prvni den" Jaktoze ma admin prava ked je na servery prvy krat? +napisal ze na survivale je admin uz mesiace..2. Důkazy -
<3 JailBreak3/Dzusiiik :3
-
sofu007 - Kolemjdoucí
TheWuFanatic/SB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: TheWuFanatic/SB
Prilohu pridam do dalsieho prispevku nejde mi to tam dat. Danke
-
sofu007 - Kolemjdoucí
Nejde mi pridat priloha preco? pise mi to ömlouvame se, ale je dosazeno maximalny pocet priloh"..
-
sofu007 - Kolemjdoucí
Nahraj obrazok na www.prntscr.com a posli sem link ktorý ti vygeneruje
-
AwesomeM4RT1N - Spamerův sluha
Přiznávám, má pravdu, že je špatné, že jsem nevěděl odpověď na její otázku, na SB jsem dostal práva až dneska (včera). Takže to tam ještě úplně neznám. Také jsem se tam objevil pořádně až dneska, regnul jsem se tam asi před 2, 3 dny, ale pobyl jsem tam asi 10 minut.
Také mi přijde divné, že na jejím vlastním /is nemohla nic dělat, a myslím si, že tohle jde mimo mě (max co můžu je nahlásit to Kovimu), to je chyba pluginu a k tomu já přístup nemám. Když tu mluvím o té chybě, jsem na ostrově s jednou hráčkou a když jsem se relogl tak jsem nemohl sbírat věci, ale mohl jsem stavět a ničit bloky, po chvíli jsem už mohl i sbírat. Takže si myslím, že i jí se to po chvíli muselo spravit.
Také mi přijde divné, že na jejím vlastním /is nemohla nic dělat, a myslím si, že tohle jde mimo mě (max co můžu je nahlásit to Kovimu), to je chyba pluginu a k tomu já přístup nemám. Když tu mluvím o té chybě, jsem na ostrově s jednou hráčkou a když jsem se relogl tak jsem nemohl sbírat věci, ale mohl jsem stavět a ničit bloky, po chvíli jsem už mohl i sbírat. Takže si myslím, že i jí se to po chvíli muselo spravit.
-
TheWuFanatic - Zkušený
Admin má práva na jeden svůj primární server, tzn. že není jeho povinnost znát ostatní server(y).
Kostik, CHeCHtak, juraj11, Rainox atp..
navždy v paměti 

-
HellmutTV - Pokročilý
Ako tu už bolo povedané, admin má svoj primárny server, v tomto prípade to je survival. To že prišiel na skyblock je len dobré a určite mu nezazlievam že niečo nevedel, s týmto by on nič nespravil.
Ale neboj sa, admin sa dobudúcna naučí aj niejaké veci ohľadom skyblocku.
Sťažnosť zamietam, lock
Ale neboj sa, admin sa dobudúcna naučí aj niejaké veci ohľadom skyblocku.
Sťažnosť zamietam, lock
-
AwesomeM4RT1N - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1