CS 1.6 v rezimu window - opengl

Příspěvekod Hoolder » 13 kvě 2015, 09:08

Zdravim, panove, opravdu si uz nevim rady, tak pisi sem, snad mi pomuzete. Mam notebook, dostatecne vykonnou grafickou kartu, ale kdyz hraji CSko na fullscreenu, dropuji mi FPS (ne, integrovanou grafiku nemam zapnutou, jede to na externi). Kdyz jsem vcera jen tak zkousel, jestli by nepomohl rezmi windowed, kupodivu opravdu pomohl. Hraji prevazne na jb serverech, kde jsou mapy opravdu narocne a ty dropy fps jsou vetsi. Kdyz jsem rozjel CS 1.6 v rezimu v okne, nastavil rozliseni stejne, jake jsem mel ve fullscreenu, FPS se mi drzely u 100, kdyz byly textury narocnejsi nebo byla mapa vetsi, tak se to drzelo na tech 90-100, nize to neslo. V FS mi to padalo nekdy az na 30, minimalne 25.

Problem spociva v tom, ze bych chtel hrat v rezimu okna. Kdyz ale zmacknu TAB (skore tabulky) nevidim obrazky u steam hracu, coz me na JB opravdu chybi, na pubu mi to az tak nevadi. Prosim Vas, rady ve stylu, dej si vetsi rozliseni mi nepiste, hraji to na rozliseni 1368x768. Tak jsem zkousel neco v nastaveni, kdyz to nastavim na software, obrazky u steamu normalne vidim (v rezimu v okne). Jediny problem, ktery me napadl je ten, ze tam neco blokuje to opengl. Google jsem prosel snad cely, ale zadne reseni. Jeste jsme s Kerthysem zkouseli, jestli nema stejny problem jako ja, ale bohuzel, vse mu jelo normalne...

Predem diky za rady.
Hoolder
Spamer
Spamer

CS 1.6 v rezimu window - opengl

od Rumcajz » 13 kvě 2015, 09:08

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: CS 1.6 v rezimu window - opengl

Příspěvekod zima » 13 kvě 2015, 13:02

Tak to máš veselé. No tiež neviem kde začať. Pre ten fullscreen ma napadlo, že sa mi po upgrade na steame zapínal gl_vsync. Neviem či si aj tuto možnosť preveroval.
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
zima
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod yJq » 13 kvě 2015, 13:56

Zdravím,

nemáš náhodou nějaký "zlobivý" GUI či config?
yJq
Amatér
Amatér

Příspěvekod Hoolder » 13 kvě 2015, 15:30

Zima: Ne, takove banalni veci bych si urcite vsiml, nicmene vsync je stale vypnuta.

yJq: ne, to fakt nemam.
Hoolder
Spamer
Spamer

Příspěvekod zima » 14 kvě 2015, 09:01

Hoolder píše:Zima: Ne, takove banalni veci bych si urcite vsiml, nicmene vsync je stale vypnuta.

yJq: ne, to fakt nemam.

Stane sa, že veľký bombardér rieši niekedy problém príliš zložito :D

Tu bude asi ťažšie dostať sa až k "jadru pudla". Ale trošku som pokukal po nete a našiel som niečo z iného súdka (podobný problém + riešenie):

http://steamcommunity.com/app/221410/di ... 470675906/
zima
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Hoolder » 14 kvě 2015, 18:36

To jsem take zkousel, zkousel jsem snad vsechny launch options, bez efektu. Ze ja ten notebook vubec kupoval, boha :lol:
Hoolder
Spamer
Spamer

Příspěvekod zima » 15 kvě 2015, 08:28

Pokiaľ máš grafiku, zo stajne nVidia, mohol by si sa skúsiť pohrať v ovládači s položkami 'Maximum pre-rendered frames' a 'Virtual Reality pre-rendered frames' (nastaviť to na 1). Toto nastavenie vie nahnať aj 100 fps do plusu z závislosti od hry a gpu.

Osobne nv kartu nemám žiadnu aby som to otestoval.

e.zima: pre ne-aktivitu, LOCK
zima
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Zpět na Vyriešené topicy